fbpx

Így (ne) válasszon pályáztató irodát!

VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!              VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!             VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!


Tevékenységünket az utóbbi 13 év alatt többen is próbálják lemásolni, utánozni! Megtévesztően próbálnak ránk hasonlítani és az általunk az évek alatt kiépített úton járva, próbálnak az Ön bizalmába férkőzni! Hozzánk hasonlatos képi elemeik, szövegezéseik, megfogalmazásaik, működési elvük mind UTÁNZAT, amely MEGTÉVESZTIK AZ OLVASÓT, és sokan jelzik, hogy azt hiszik a CV Prof oldalán járnak! Legyen résen és válassza Ön is a legelsőt, a legprofibbat és a leggyorsabbat, hiszen ebből csak 1 van! Olvassa el, hogyan szűrheti ki a hamis képet mutató irodákat:


10 HIBA HA AUSZTRIAI ÁLLÁSKERESÉSHEZ PÁLYÁZTATÓ IRODÁT VÁLASZT! 

DURRAN A LUFI! TUDJA MEG AZ IGAZAT! 


VIGYÁZZON a ránk hasonlítani próbáló és minket becsmérlő 1-2 éve működni próbáló pályáztató irodákkal! Megtévesztően használják 13 éves működésünket és sokan jelzik, azt hiszik a CV Prof-nál járnak!

NE HAGYJA MAGÁT MEGTÉVESZTENI! Csekkolja le a minket utánzó pályáztatókat! Mások sajnos már későn tették meg ezt és már késő volt! A csalódás, a rengeteg hitegetés után fordultak hozzánk és mesélték el nekünk az alábbiakat! Ön se kövesse el az alábbi 10 hibát!


1. Cégük címét üsse be a Google térképbe! Ha egy szlovákiai külterületen egy elhagyatott üres raktárt vagy éppen egy lerombolt építési területet mutat, baj van!

2. Figyelmesen olvassa el szerződési feltételeiket! Ha a kiválasztott régiókban való pályáztatás közben mégis a rendelkezésükre álló teljes ausztriai adatbázisra, 15.000 hotelnek kiküldik az adatait, akkor ismét baj van! Mindezt a folyamatot Ön persze sehol sem tudja lecsekkolni! És még ők mondják, hogy az adatait és a pénzét bukja ha nem velük, hanem más irodával pályázik!

3. Ha a pályáztatás folyamatát nem látja, ismét nagy a baj!

4. Ha találkoznak Önnel, akkor azt mondják, hogy nem érnek rá sokáig maradni, mert munkaidőben vannak! Ha ez az állítólagos főállásuk, akkor hova is sietnek?! Ráadásul még a kávéjukat is Ön fizetheti ki! Közben pedig nagy 7-es BMW-vel jár a kissebségi hovatartozású „cégvezető”!

5. Hajnal 6 órakor indítják pályázat kiküldését az ausztriai hoteleknek! Teljesen életszerűtlen az időzítés! A baj és a hozzá nem értés itt tökéletesen párosul! És vajon mitől nem tudnak aludni?!

6. 150€ vagy 99€-os összegben ígérnek pályáztatást, közben pedig elrejtett összegeket számolnak fel, és hipp-hopp azt veszi észre, hogy 300€/fő-nél tart és még számlát sem kapott a szlovák cégre való utalásodról! Kihez megy majd panaszra?!

7. Garanciát ígérnek, de mikor benyújtja az igényed, nem veszik fel a telefont, vagy csak nagyon nehezen elérhetőek! Majd az az érzése, hogy „lerágott csontként” kap 1-2 állást az új álláskeresés során! A baj óriási!

8. Miután nagy nehezen eléri őket jól hallja, épp akkor értek haza vetkőznek, cipőt húznak le! Mindez az állítólagos munkaidejükben!

9. Számára is feltűnően gyermeteg önéletrajzot és bemutatkozó levelet „kreálnak” Önnek vagy éppen ki sem javították azt átküldött nekik!

10. Nem kap tanácsokat, csak a sok jól csengő, de később sosem teljesülő ígéreteket és a mihamarabbi pályáztatáshoz a mihamarabbi pénz befizetést halja, ezzel is sürgetve Önt, mintha lemaradna valami kivételes lehetőségről! Az agymosás ideje lejárt!


ELŐZZE MEG A BAJT és tegye meg a szükséges fent leírt előszűrést mielőtt az ilyeneknek szavazna bizalmat!


VIGYÁZAT AUSZTRIAI ÁLLÁSKERESŐK! OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL, HOGY ŐK SE LEGYENEK ÁLDOZATOK!

Megjelentek a kisebbségi komplexusban szenvedő, gerinctelen, koppintó, másolatok, az ausztriai álláskeresésre szakosodott pályáztató „konkurenciák” és bérenceik! LEGYEN NAGYON ÓVATOS!

VIGYÁZAT! SZOLGAI UTÁNZATOK!
Hozzánk hasonlatos képi elemeik, szövegezéseik, megfogalmazásaik, működési elvük mind UTÁNZAT, amely MEGTÉVESZTIK AZ OLVASÓT, és sokan jelzik, hogy azt hiszik a CV Prof oldalán járnak!

VIGYÁZZON KIK ÍRJÁK AZ ÁLLÁSKERESŐI BESZÁMOLÓKAT!
Ha sok hasonló korosztályból lát beszámolókat, akkor érdemes megnézned, hogy hol lakik az illető! Pl.: ha Győrből vagy annak vonzáskörzetéből érkeznek ezek az írások, amelyek rövidek, tényszerű konkrétumokról nem írnak, stílusuk, megfogalmazásuk nagyon hasonlatos, és ha ráadásul még ismerősöket sem láthatni az író FB profiljában, akkor egy nagyobb baráti és „káros szenvedélyektől” sem mentes társaság akarja ÖNT IS MEGTÉVESZTENI!

EGYRE TÖBB AZ ELKESEREDETT ÉS CSALÓDOTT ÁLLÁSKERESŐ, akik a Job….. irodától keresnek fel minket! Hitegetik álláskeresőiket, hogy a kiválasztott régiókra küldik ki a pályázati anyagaikat! Közben pedig szerződési feltételeikben ott van kerek perec,hogy 15.000 hotel részére küldik szét Ausztriába! Mindeközben pedig a CV Prof-ot becsmérlik, hogy a teljes ausztriai adatbázisra küldjük ki álláskeresőink pályázatát! Persze, a kiküldést amit ők elhitetnek az emberekkel, senki álláskereső nem tudja leellenőrizni. Csak akkor kapnak észhez az álláskeresők, mikor olyan helyekről is kapnak választ, ahova nem akartak pályázni. Ahogy már több ügyfelünk felkeresett minket és meséltek a Job…. irodával történt csalódásaikat! Számszerűen 2 hét!!! alatt 12 állást volt (a CV Prof álláskeresői 2-3 nap alatt kapnak minimum ennyit!), ezekből 6 jött csak azokból a régiókból amit ők megjelöltek! A többi olyan régiókból, ahova nem is akartak menni! Többek között a volt munkahelyükről! Mikor a csalódott álláskeresők felháborodásuknak hangot adnak a sok ígéret nem teljesülése miatt, a Job…. „kedves Mikulása” agresszívan, fenyegető hangnemben reagál!


A magukat önkéntesen „Magyarország legjobb és legbiztonságosabb, kedvenc pályáztató irodájának” kinevező vállalkozás, aki 2016-ban szerződési feltételeinkkel együtt az élen szóról-szóra lemásolta a CV Prof-ot, hogyan tud még mélyebbre süllyedni?


MIELŐTT MEGRENDELNE! NÉZZE MEG EZEKET A CÉGEKET!
Ha az esetleg egy külföldi, pl szlovákiai vállalkozás lenne, még nem is annyira baj az online tevékenység végzésére, de érdemes megnéznie annak címét a Google térképen! Ha egy elhagyott raktárhelyiséget vagy egy építkezési területet mutatna a Google, akkor már van oka a kételkedésre!

JÓL CSENGŐ PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁK!
Ha egy vállalkozás tényleg jól működik, akkor nincsen szüksége 100, sőt 200%-os pénz visszafizetési garanciákat adnia! Elégedett ügyfeleik sikerei elég garanciát kell, hogy adjanak a megbízható és valós működésre!

HA NEM LÁT ARCKÉPES SZAKMAI BEMUTATKOZÓKAT!
Ezeknek a vállalkozásoknak tagjai, csupán egyszerűen magukat nevezik ki önjelölt „specialistának”, mert esetleg 1-2-3 szezon ledolgoztak mosogatóként, szobalányként, pincérként Ausztriában! HR-es, Coaching vagy közvetítői irodáknál szerzett tapasztalattal nem rendelkeznek!

PRIVÁTBAN NEM ÜZENGET EGY KOMOLY CÉG!
Sokaktól kapunk visszajelzéseket, hogy ezek az irodák privát FB üzenetekben keresik fel a mi Ügyfélinket és másokat is! LEGYEN NAGYON ÓVATOS és körültekintő! Egy komoly cég nem tesz ilyet!

NE ADJA KI MINDENKINEK AZ ADATAIT!
Ne töltse fel önéletrajzát, arcképét egy sima jelentkezés során egy honlapra! Majd ezután ígérnének csak elbíráslást, hogy tudnak e Önnek „segíteni”! Ne feledje, hogy lakcíme, családi állapota és még sok személyes adatát megkapják és sosem tudhatja, hogy mire akarják majd felhasználni!

NE HIGGYJEN A TELEFONON BŰBÁJOSAN A PÉNZÉRE UTAZÓKNAK! Fontos, hogy lássa is azt akinek adja majd a pénzét! Legalább egy videós kapcsolat legyen Önök között! Ha személyesen találkoznak egy kávézóban, étteremben és nem az irodában, akkor kétszer is gondolja meg a dolgot!

SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK!
Nem elég, hogy 2009-ben Magyarországon egyedi ötletként kifejlesztett pályáztatási szolgáltatásunkat, mint egy újfajta álláskeresési módszert tőlünk nyúlják le! Ötlettelenségeiket az is jól bizonyítja még, hogy blogjaikat, tanácsaikat sem saját fejükből írják, mondják! Továbbra is MÁSOK ÖTLETEIT, ÍRÁSAIT LOPJÁK! Más webes oldalakról szedik össze, 1 az 1-ben kimásolva teszik fel honlapjaikra! A különbség itt annyi, hogy rájöttek, más tollával ékeskedni nem túl bizalomébresztő, de azért kiteszik a forrás nevét, hogy honnan NYÚLTÁK LE azt!

TÁMADÁSOK A CV PROF ELLEN…
2009 óta vagyunk elszenvedő alanyai mint élenjáró sikeres vállalkozás a minket ért kikezdő, támadó és lejárató jellegű kampányoknak! Az évek alatt kiderült, hogy ezek mögött általában a minket koppintó, fent leírt pályázó irodák és ismeretségi köreik voltak és vannak a mai napig! Eddigi hazugságaikat tetézve most megpróbálják a dolgokat úgy feltüntetni, hogy mi támadjuk őket. A legjobb védekezés a támadás… És minden őket ért negatív álláskeresői megjegyzés, rossz tapasztalat mögött is minket gondolnak. Miközben mi már 13 éve végezzük a dolgunkat, kijártuk az utat ezeknek a gerinctelen embereknek, hogy a ránk való hasonlatossággal felkeltsék az Ön bizalmát.

Ezeknek a magukat oly becsületesnek beállító pályáztatóknak lehetne annyi önkritikájuk ha már ötleteinket, sőt szerződési feltételeinket is lelopták miközben évek alatt alattomosan a bizalmunkba férkőztek most nem játszanák a mindenhatót, nem hazudoznának, nem forgatnák ki a tényekkel igazolható valóságot!

Más hátán felmászni és más tollával ékeskedni nem szép dolog! Ha lopnak valahonnan (mert saját ötletük, gondolatuk nincsen!), áhítattal néznének fel még továbbra is oda, mert 2009 ÓTA előttük járunk gondolkodásban!
Hogy még mindig árgus szemekkel figyelnek minket is jól mutatja, hogy még van mit tanulniuk, ellopniuk…

EMBEREK. EMBEREK? A PARAVÁN MÖGÖTT…
Az évek során a CV Prof-ot ért támadások során fény derült ezeknek a személyeknek a kilétére is! Nem csak mi magunk, de mások is megerősítették, hogy győri éjszakai világ hajdani személyei, diszkósok, taxisok is vannak, akiknek köreikben az ellenünk indított támadások sokaságában kétes hírű hivatali személyek és körözés alatt álló személyek is vannak! Külsőségekben élő személyek, akik nagy 7-es BMW-kel és más prémium kategóriás autókkal járnak, kaszinók, sportfogadási irodák, lovas sportfogadás szenvedélyeiknek hódolnak és tudatmódosító szereket értékesítő körökben mozognak!

VAN OLYAN PÁLYÁZTATÓ CÉG IS, akinek vezetője 2011-ben fordult hozzánk segítségért ausztriai álláskeresésében és még a német nyelvű levelezését sem tudta maga lefolytatni! http://www.cvprof.hu/szobalany-es-segedpincer-commis-de-rang-ausztriaban

Saját Facebook írásuk szerint is ezek a személyek, irodák jól ismerik egymást és baráti kapcsolatot ápolnak egymással! Írásuk alapján összefognak, mert közös céljuk az álláskeresők elhelyeztetése… (Tehát! Többen végzik azt, amire a CV Prof már 2009 óta egyedül is képes!) Ezt a szálat egy a 2016-ben létrejött győri illetékességű, a kisebbségi etnikumhoz tartozó személy mozgatja. Behízelgő stílusát az évek alatt volt már szerencsénk kiismerni, amikor Skype partnereink között is megjelent mint egyszerű álláskeresőnek bemutatva magát, bizalmunkkal visszaélve éveken át figyelte tevékenységünket, beszélt velünk, gyűjtötte az információkat, adatainkat, megfogalmazásainkat, képi elemeinket, ötleteinket, szerződési feltételeinket. Felénk mutatott tiszteletlensége a továbbiakban sem hagy alább, és miután ő lopott, arrogáns stílusával támadó jelleggel még ő érzi magát sértettnek!

A tényeket amiket 2009 óta tapasztalunk mi feltártuk. Figyelje Ön is a részleteket és hamar rájön ezekre a turpisságokra. Ha valaki nem becsületesen játszik (ahogyan azt a fenti tényekben is olvashatta), akkor azt ugye nem nevezhetjük lejáratásnak. Aki/k pedig már fekete, nem kell befeketíteni. Írásunk célja, hogy járjon körültekintően!


Keresse továbbra is bizalommal Magyarország első és egyben legprofibb ausztriai álláskeresését nyújtó cégét, ahogyan azt már 2009 óta megszokhatta.


OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL, HOGY ŐK SE LEGYENEK ÁLDOZATOK! 


CV Prof.hu … 13 éve az ausztriai álláskeresőkért! Az évek, a tapasztalat, a több mint 3000 sikeres álláskereső és a minket lemásoló gyenge utánzatok is csak azt bizonyítják, hogy tudunk valamit.

Top