fbpx

Német nyelvű levelezés lefolytatása


2009 óta nagyon sokan keresnek fel minket olyan ausztriai álláskeresők, akik nagyon kevés vagy nagyon bizonytalan nyelvtudással rendelkeznek és már az álláskeresés is gondot okoz nekik.

Olyan álláskeresők is felkeresnek, akik már Ausztriában dolgoznak és munkájuk során nincs probléma a nyelvtudásukkal, de az álláskeresés során már nem tudnának megfelelően válaszolni és magukat menedzselni az ausztriai hotelek által küldött több száz német nyelvű e-mailre, amelyek a iPAK álláskeresési rendszerünk során az álláskeresésük során érkezik.

AZ AUSZTRIAI ÁLLÁSKERESÉS SORÁN FELMERÜLŐ NÉMET NYELVI GONDOK MÁR A MÚLTÉ!

Ezért mi, a CV Prof Online Karrier iroda már egy fél éve teszteltünk egy szolgáltatást erre a problémára, ami sikeresen működik és már 2009-től a CV Prof-nál mindenki számára elérhető aki iPAK álláskeresési szolgáltatásunkat megrendeli!

✔Gyenge adottságairól ugyanúgy számot adunk majd a munkaadóknak, mint a jókról is!

✔Minden amit a munkaadóknak tudniuk kell Önről, benne lesz a bemutatkozó levelében, önéletrajzában és a munkaadókkal, Ön helyett lefolytatott német nyelvű levelezésekben is szerepel megerősítésként!

✔Rákérdezünk, hogy van e magyar nyelvű kolléganő és tájékoztatást adunk, hogy a válaszlevelei segítséggel íródnak.

✔Miközben mi az Ön álláskeresését végezzük, addig Ön a tőlünk kapott speciális német tananyagokkal tanulhatja a németet, amit majd a jövőben bármilyen helyzetben hasznosíthat munkavállalása során!

👉Keressen minket kérdéseivel és vegye igénybe Ön is segítségünket, hogy egy minimum nettó 1300€-os fizetésért, ingyenes szállás és ellátással dolgozzon majd Ön is Ausztriában!

👉Nézze meg egy ausztriai álláskeresőnk ilyen álláskeresési levelezését és munkaszerződését, ami a téli szezon közepén, februárban hozott számára 1-2 napon belüli ausztriai munkába állást! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1707852739280083.1073742005.127989577266415&type=1&l=f8a76057f7

✔Ha Ön is gyors és biztonságos ausztriai álláskeresést tervez és készen áll 1-2 napon már kezdeni munkahelyén, akkor válassza Ön is a 2009 óta bizonyított profizmust és biztonságot a CV Prof-val! Keressen minket bátran kérdéseivel és informálódjon részletesen iPAK álláskeresési szolgáltatásunkról: http://www.cvprof.hu/gyors-es-biztos-ausztriai-nemetorszagi-es-svajci-hotel-munka/

Top