fbpx

Amit nyújtunk Álláskeresőinknek

[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”on” background_color=”#79e332″ allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”on” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”justified” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Gyors ausztriai, németországi és svájci hotel munka

Miközben Ön egy közvetítő iroda adatbázisában több száz másik emberrel együtt arra vár, hogy mikor figyel fel Önre egy munkaadó és mikor értesíti Önt a közvetítő iroda, ezzel szemben mi ezt a képletet megfordítottuk!

iPAK álláskeresési rendszerünk segítségével az ausztriai, németországi és svájci hotelek, vendéglátó egységek az Ön saját nevére szólóan küldik a ténylegesen betölthető állásaikat és hívják Önt telefonon! Önnek így közvetlen kapcsolata lesz a Munkaadókkal!

A teljes álláskeresési folyamatot végig tudja kísérni, SŐT! Ön irányítja! Ön kommunikál és tartja a kapcsolatot az Ön iránt érdeklődő Munkaadókkal! Akár több munkalehetőség közül A, B, C lehetőségeket is fel tud építeni, ha az első, azaz az „A” munkahelyen valami mégsem úgy történne, ahogyan az Önnek kedvezne.

iPAK álláskeresési rendszerünk 2010 óta több mint 2000 Álláskeresőnek tudott még a szezonok közepén és azok végén is akár 2-3 napon belüli munkába állást biztosítani!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Sor”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_divider admin_label=”Elválasztó” color=”#ffffff” show_divider=”on” height=”10″ divider_style=”solid” divider_position=”top” divider_weight=”1″ hide_on_mobile=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Szakasz” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Sor”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”justified” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Szakmai német nyelvi Skype felkészítés

ausztriai hotel munkákhoz!

Mottónk: “Tanulni egy jobb megélhetőségért”!

2011-ben Magyarországon elsőként fejlesztettük ki beszédközpontú, speciális, szakmai német nyelvi felkészítés szobalányok, konyhai kisegítők, mosogatók, szakácsok, felszolgálók, házmesterek részére.

Óráinkon az ausztriai álláskeresés, munkavégzés és hivatali ügyek intézésén van a hangsúly.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Top