fbpx

Ausztriai munkák

AUSZTRIA MUNKA

HOTEL ÉS VENDÉGLÁTÁS


Az ausztriai hotel munkák leggyorsabb elérése a CV Prof pályázati anyag küldés szolgáltatásával!

A pályázati anyag küldés szolgáltatás 2010.augusztus és 2011.augusztus között több mint 350 sikeres Álláskeresőnek segített dolgozóvá válni egy ausztriai hotelben a következő munkakörökben:

  • szakács
  • felszolgáló
  • szobalány
  • konyhai kisegítő
  • mosogató
  • házmester


Elsődleges célunk, hogy minden Álláskeresőt informáljuk az adottságainak megfelelő lehetőségeiről! Amennyiben Ön legalább egy minimális értelmi és beszéd szintű német nyelvtudással rendelkezik, akkor Önnek is tudunk segíteni!

A pályázati anyag küldést előtte mindenképpen megelőz egy telefonos vagy Skype beszélgetés az Ön adottságairól és szakmai múltjáról, illetve a pályázati anyag küldés folyamatáról!
Kérjük olvassa
át figyelmesen honlapunkat és olvassa el figyelmesen levelünk további részleteit és keressen fel minket a további részletek átbeszélése érdekében telefonon vagy ingyenesen Skype-on!

A pályázati anyag küldés szolgáltatás segítségével Álláskeresőinknek egy lépést sem kell tenniük, valósnak tűnő álláshirdetéseket feleslegesen hívogatniuk, vagy izgulni, hogy az általuk kiküldött e-mailekre miért nem válaszolnak az ausztriai munkaadók! A betöltésre váró állásokat közvetlen az ausztriai hotelek az Ön email címére küldik!

Fontos, hogy a CV Prof nem egy közvetítői iroda! Önnek közvetlen kapcsolata lesz az ausztriai hotel munkaadókkal! Segítségünkkel ők az Ön saját email címéről történik a pályázati anyaga kiküldése és az ausztriai hotelek az Ön email címére válaszolnak név szerint, és hívják fel Önt saját telefonszámán!

Pályázati anyag küldés szolgáltatásunk Álláskereső saját e-mail címéről történik, 5.000, 10.000 vagy 15.000 ausztriai hotel e-mail címére, az általunk kifejlesztett és egy évig tesztelt új technológiával történik!

A kiküldés során minden ausztriai hotel munkaadó azt látja, hogy csak neki érkezett a levél amiben Álláskereső érdeklődik, hogy van e szabad állásuk! Fogalmuk sincs, hogy Álláskereső levelét még további akár 14.999 munkaadói is olvassa!

Ezután a munkaadók közvetlen az Álláskeresőnek válaszolnak e-mailben és/vagy hívják fel a önéletrajzában megadott telefonszámon és így történik meg a közvetlen kommunikáció, ami alapján Álláskeresőt keresik fel az ausztriai hotel munkák és választhat, hogy hova akar menni dolgozni!


Írjon a CV Prof-nak ha kérdése van!

[contact-form]

Top