fbpx

Ausztriai álláskeresés a koronavírus 2. Lockdown alatt a CV Prof-nál!

FOLYAMATOSAN ÉRKEZNEK A JANUÁRI SZERZŐDÉSEK!

Az elmúlt 1️⃣1️⃣ évben a CV Prof sok mindenben üttörő az ausztriai álláskeresés tekintetében. Nem csoda, hogy mások is próbálnak a nyomunkba lépni, lemásolni minket. A krízis alatt ezek az irodák viszont teljesen csöndben vannak, ügyfeleik sorban keresnek fel minket érdeklődve, mivel azok most nem tudnak nekik segíteni. Velük szemben a CV Prof-nál viszont most sincs leállás!👍 A koronavírus 2. krízise alatt az 1. krízishez hasonlóan most is sikeresek az ausztriai álláskeresések a CV Prof-nál!

A koronavírus krízise alatt Facebook és weboldalunkon folyamatosan olvashatod első kézből érkező híreinket amelyek az ausztriai hotel és vendéglátóiparban való elhelyzekedéssel kapcsolatosak.

Híreink ellenére persze sokan pesszimistaként tekintettek a nyári szezonra, azt gyakorlatilag kitörölve terveik közül. Rosszul tették! 20 éve nem látott erős nyári szezon volt Ausztriában, ahogyan egyébként Magyarországon is! Sajnos ezek ellenére sokan ugyanígy állnak a 2020/21-es ausztriai téli szezonhoz! Ezt is nagyon rosszul teszik!

Rengeteg e-mailt, Messenger üzenetet és telefonhívást kapunk korábbi ügyfeleinktől és ismeretlenektől, akik korábban dolgoztak már Ausztriában, de ismét bizonytalanok a jövőt illetően.

Mi őket és mindenkit decemberi álláskereséssel és januári munkába állásokkal bíztatatunk, mert a CV Prof álláskeresői már kapják januári munkaszerződéseiket, amelyeket a lenti bejegyzésekben Te is megtekinthetsz.

A 2. Lockdown alatt is sikeresek ausztriai álláskeresések a CV Prof-nál!


A koronavírus 1. hulláma alatt a CV Prof ismét bizonyítottsa az elmúlt 11 évben méltán kiérdemelt hírnevét. Az 1. hullám alatt Magyarországon minden iroda közül elsőként, ráadásul húsvét nagyszombattól sikeresen megkezdte az ausztriai nyári szezonra célzott álláskeresési pályáztatásokat! Majd most a 2. hullám, Lockdown alatt újra bizonytjuk profizmusunkat és nálunk most sem áll le az élet! Sikeresen pályáznak álláskeresőink és kapják álláslehetőségeiket, foglalkoztatási ígérvényeiket és munkaszerződéseiket a 2020/21-es ausztriai téli szezonra!

FACEBOOK BESZÁMOLÓK ÉS HÍREINK!

Várunk Téged is az elmúlt 11 évben már széles álláskeresői körben ismert profi ausztriai álláskeresés megoldásával!

⭐️Biztonság
⭐️Gyorsaság
⭐️Profizmus!

Üdvözlettel a CV Prof csapata:


CV Prof… 2009 óta az ausztriai, németországi és svájci hotelmunkák specialistája.

Top