fbpx

Ausztriai álláskeresés a koronavírus 1. Lockdown alatt a CV Prof-nál!

Az elmúlt 11 évben a CV Prof sok mindenben üttörő az ausztriai álláskeresés tekintetében. Nem csoda, hogy mások is próbálnak a nyomunkba lépni. A krízis alatt ezek az irodák viszont teljesen csöndben vannak. Valószínűleg most is ránk várnak, mert velük szemben a CV Prof-nál most sincs leállás! A CV Prof-nál a koronavírus krízise alatt ráadásul már a húsvéti ünnepek óta nagyon fontos álláskeresési információkkal rendelkezünk!

A koronavírus krízise alatt Facebook és weboldalunkon folyamatosan olvashatja első kézből érkező híreinket amelyek az ausztriai hotel és vendéglátóiparban való elhelyzekedéssel kapcsolatosak.

Híreink ellenére persze sokan pesszimistaként tekintenek a nyári szezonra, azt gyakorlatilag kitörölve terveik közül. Rosszul teszik!

Rengeteg e-mailt, Messenger üzenetet és telefonhívást kapunk korábbi ügyfeleinktől és ismeretlenektől, akik korábban dolgoztak már Ausztriában, de most bizonytalanok a jövőt illetően.

Mi őket és mindenkit május/júniusi munkába állásokkal bíztatatunk már március közepe óta, mert napi szintű nagyon fontos információk vannak a birtokunkban!

Húsvét nagyszombattól megkezdődött a nyári álláskeresés a CV Prof-nál!


A CV Prof Magyarországon minden iroda közül elsőként, ráadásul húsvét nagyszombattól sikeresen megkezdte az ausztriai nyári szezonra célzott álláskeresési pályáztatásokat!

Álláskeresőink élményeit, álláslehetőségeit részletes fényképekkel dokumentálva megtekinthet a lenti gombokra kattintva.

ÁLLÁSKERESŐI ÉLMÉNYEK FOTÓKKAL DOKUMENTÁLVA

FACEBOOK BESZÁMOLÓK

Várjuk Önt is az elmúlt 11 évben már széles álláskeresői körben ismert profi ausztriai álláskeresés megoldásával!

⭐️Biztonság
⭐️Gyorsaság
⭐️Profizmus!

Üdvözlettel a CV Prof csapata:


CV Prof… 2009 óta az ausztriai, németországi és svájci hotelmunkák specialistája.

Top