fbpx

2021/22 téli ausztriai álláskeresés a CV Prof-val

A LEZÁRÁSOK UTÁN IS KERESIK DOLGOZÓIKAT AZ AUSZTRIAI HOTELEK!


🇦🇹AUSZTRIAI ÁLLÁSKERESŐK FIGYELEM! 🇦🇹

2021. december 12-től újra kinyithatnak az ausztriai hotel és vendéglátó vállalkozások!


A DECEMBER 12-IG TARTÓ LEZÁRÁSIG:

Többen is kérdezitek, hogyan tudnak a CV Prof álláskeresői most is munkába állni, mikor az összes hotel zárva van?

Több álláskeresőnk is utazott az utóbbi napokban ausztriai munkahelyükre. Vannak munkakörök amikben most is tudnak dolgozni, készítik elő a hoteleket a nyitásra vagy főznek elvitelre vagy a személyzetnek, hólapátolás és egyéb más szükséges munkálatok, de a többsége a munkát a rendes beosztásában még nem kezdi meg, de a fizetett munkaviszonyuk már megkezdődött.

Vannak olyan korábbi pályázóink, akiket a munkaadó Kurzarbeit-ra bejelentve megtartott, kapján bérük 80%-át, hazaküldte őket és várja vissza őket. Van olyan jelenlegi pályázónk, akit új munkahelyére a munkaadó már most kihívott és munkavégzés nélkül már Kurzarbeit-ra jelentette be és kapja a rendes bérének 80%-át míg a konkrét munkavégzés meg nem kezdődik.

Vannak más folyamatban lévő álláskereső pályázóink, akik dec.10-15-20 vagy későbbi dátummal kaptak munkaszerződéseket. Az ausztriai álláskeresések folyamatosak nálunk, mert a munkaadók készülnek és előre bebiztosítják magukat. Tervezz Te is előre, ahogyan az ausztriai hotelek is teszik.

ROHAM AZ AUSZTRIAI ÁLLÁSKERESÉSBEN! Foglald le előre ausztriai álláskeresésed pályáztatását! Ne az utolsó pillanatban kapkodj! Figyelem! Pályáztatási időpontjaink korlátozottak! JELENTKEZEM

Ausztria és Svájc egész területén már 2009 óta segítünk az álláskeresésben kisebb-nagyobb hotelekben, szállodákban, gasthausokba, hüttékben, 18 és 66 év közötti egyedüli vagy páros álláskeresőknek egyaránt, akár házi kedvencükkel együtt!

2021/22 TÉLI AUSZTRIAI ÁLLÁSKERESŐINK BESZÁMOLÓI LOCKDOWN ALATT IS!

Top