fbpx

Szobalány és segédpincér (Commis de Rang) Ausztriában: Némedi Virág és Illés Gergő

Szobalány és segédpincér (Commis de Rang) Ausztriában: Némedi Virág és Illés Gergő

Kedves, fiatal és szinte teljesen pályakezdő párként keresett fel minket Némedi Virág és Illés Gergő! Mi kicsit félve, szinte már lebeszélve őket álltunk a dologhoz, de ők nagyon kitartóak és elhatározottak voltak! Így többszöri részletes egyeztetés után 2011.08.03-án megrendelték a már széles körben ismert, sikeres pályázati anyag küldés 5.000 ausztriai hotel e-mail címére szolgáltatásunkat és a nagyobb siker reményében megbíztak minket a német nyelvű levelezés lefolytatásával is!

Az eredmény 2011.08.17-ig:

  • Összesen 724 beérkező válaszlevél és rengeteg telefon amik Gergőhöz érkeztek!
  • Részükről kiválasztott munkahely Lermoos városában, Tirolban egy éves nyitva tartású szálloda!
  • Állásaik: Szobalány és segédpincér (Commis de Rang)
  • Kiutazás életük első ausztriai munkahelyére: 2011.08.18.


Tárgy: Referencia és köszönet a CV Profnak
Dátum: Wed, 17 Aug 2011 11:48:06
Feladó: Virag und Gergo <viragundgergo(kukac)gmail.com>
Címzett: Ausztriai hotel munkák-CV Prof <mail.cvprof@gmail.com>

 

Tisztelt Temesvári Úr!

Először is szeretnénk megköszönni azt a sok-sok segítségét, amelyet számunkra nyújtott a sikeres ausztriai munkahely szerzésében.
Pályakezdőként, párban, nem tökéletes nyelvtudással talán kicsit „speciális eset” –ként kértük Öntől a pályázati anyagunk kiküldését 5000 e-mail címre.

Köszönjük, hogy többszöri előzetes beszélgetéseink során ismertette velünk az esetlegesen jelentkező problémákat, veszélyeket, és teljes körűen felhívta figyelmünket a kockázatokra, a külföldi munkavégzés nehézségeiről, kudarcairól!
Melyeket mi alaposan megfontoltunk, s immár új információk birtokában voltunk, de elhatározásunk töretlen maradt (még akkor is ha néha azt éreztük, mintha ön nem javasolja nekünk az ausztriai munkavállalást) és végül 2011.augusztus 3-án megrendeltük a szolgáltatást annak ismeretében, hogy a siker nem garantált!

Hogy nagyobb esélyeink legyenek, perfekt német nyelvtudása és a sok éves ausztriai tapasztalata miatt megkértük Sándort, hogy folytassa le a német nyelvű levelezést, így megrendeltük az opciós német nyelvű levelezés lefolytatását is!
A levelezés folyamatos egyeztetéssel, profi módon és gyorsan történt! Sándor folyamatosan keresett minket és egyeztetett velünk! Elmondta véleményét és közösen átbeszélte velünk az adott levéllel kapcsolatos problémákat, lehetőségeket és a mi végső döntésünk után megírta a válaszlevelet a munkaadóknak, amit előtte átküldött nekünk Skype-on és várta jóváhagyásunkat!

A folyamatos kapcsolattartás során számunkra Sándor őszinte, nyílt, tárgyilagos szavai bizakodást jelentettek. Éreztük nem vagyunk egyedül, segítségével sikerülni fog, kell, hogy sikerüljön! Bármikor bármilyen kérdéssel a nap bármely szakában rendelkezésünkre állt, még a munkaidején kívül is ha nagyon fontos és halaszthatatlan volt!

A gyors és pozitív eredmény amit a pályázati anyag küldés szolgáltatás hozott, számunkra szinte feldolgozhatatlan és hihetetlen volt! Az e-mailek csak jöttek és jöttek! 2011.08.17-ig összesen 724 válaszlevelet kaptunk, ebből 38 állásajánlat érkezett a sok telefonhívás mellett!

A számunkra legszimpatikusabb állásajánlatot elfogadtuk és hihetetlen de a nyár közepén,  augusztus 18-án utazunk és másnap munkába is állunk! Igaz, már 10-én tudtunk volna utazni, de egyéb elintézni valóink miatt még nem álltunk készen, és egyébként sem gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan lenne munkánk Ausztriában! Hát tévedtünk!

Mindenkinek csak javasolni tudjuk a Temesvári Sándor által vezetett CV Prof -ot és az általuk ilyen profi módon kifejlesztett szolgáltatást!

Ha bárki is felkeresi őket, az készüljön fel, hogy ha ez a gépezet beindul akkor utazásra kész legyen!

Köszönjük még egyszer a korrekt és alapos munkát!

Maradunk üdvözlettel és további jó munkát kívánva
Némedi Virág és Illés Gergő

 

Ma, augusztus 18-án utaznak a fiatalok! Idézet a részünkre küldött sms-ből:

“Köszönjük szépen a jó kívánságokat, a sok türelmet. Reméljük sikerrel járunk és meg lesz az eredménye annak a sok fáradozásnak amit értünk tett! Mégegyszer nagyon köszönünk mindent, amint tudunk jelentkezünk! Minden jót: Virág és Gergő”

Megérkeztek Lermoosba a fiatalok…”

“Tisztelt Temesvári Úr! Sikeresen megérkeztünk Lermoosba! Nagyon kedvesen fogadtak, már az utcán leszólított hölgy tudta, hogy kik vagyunk :) A szállás szuper, tényleg mindenki kedves! Holnap 9-re kell mennünk! Minden jót! Virág és Gergő :)”

Pályázati anyag küldés szolgáltatás 5.000 Email címre megrendelés


<<<Vissza a többi vélemény olvasásához…

Írjon a CV Prof-nak ha kérdése van!

[contact-form]

Top