fbpx

Szobalány és segédpincér Ausztriában:Szőrös Márta és Madarász Máté

Szobalány és segédpincér Ausztriában:Szőrös Márta és Madarász Máté

Szőrös Márta (szobalány) és Madarász Máté (segédpincér) korábban már dolgoztak Ausztriában. Ismételt álláskeresésük saját erejükből, a neten látott álláshirdetésekre nem volt eredményes. Akkori, nyári ausztriai munkahelyükön másik két sikeres Álláskeresőnktől hallottak Initiativ pályázati rendszerünkről, amelyet Márta és Máté november végével aktiváltattak, és december 4.-vel már utaztak is új, közös ausztriai munkahelyükre. A lenti fotó összeállításban a Munkaadóval folytatott levelezésüket, és december 6.-án küldött SMS-ükben az addigi 2 napjuk élményeit is olvashatjuk.

   
Tárgy: Élménybeszámoló a CV Prof szolgáltatásáról
Dátum: Wed 25 Dec 2013 15:48:23
Feladó: Márta Szőrös <szoros.marta(kukac)gmail.com>
Címzett: Ausztriai hotel munkák-CV Prof <ausztriaimunka@cvprof.hu>
   

Kedves Álláskeresők!

Három hete, december 4. óta vagyunk kint a párommal Ausztriában a CV Prof csapatának köszönhetően és az ezzel kapcsolatos élményeinket írom most le nektek.

Mivel már Dolgoztunk Ausztriában gondoltuk, hogy mi majd egyedül neki állunk a munkakaresésnek, mivel az előző munkahelyünket is sikerült magunk leszerveznünk, azonban ez nem ment olyan könnyen, mint ahogy reméltük. Azt tapasztaltuk, hogy nagyon kevés visszajelzést kapunk a munkaadóktól, pedig minden esetben az interneten meghirdetett állásokra jelentkeztünk.

A nyári szezonunk alatt hallottunk a CV Prof szolgáltatásairól, aminek köszönhetően két volt munkatársunknak is sikerült munkát vállalnia Ausztriában. Mivel mindketten csak pozitív dolgokat meséltek róla, gondoltunk mi is bele vágunk.

Sándortól az első Skypos beszélgetésünk alatt nagyon korrekt tájékoztatást kaptunk arról, hogyan is működik ez az egész rendszer és hogy mi az amire számítanunk kell.

Mi is mint többen az előző beszámolók alapján olvastuk az ötezer email-es pályázati anyag szétküldését választottuk. Mivel ezt a folyamatot relatív későn indítottuk el (november végén) így kicsit aggódtunk, hogy ne csússtunk le a téli szezonról, azonban meglepően sok pozitív visszajelzést és telefonhívást kaptunk.

Az anyagunk szétküldését követő negyedik napon már le is beszéltük a jelenlegi fönökünkkel a munkával és az utazással kapcsolatos dolgokat is, majd szűk egy héten belül már meg is keztük a munkát Ausztriában.

Mindenkinek aki szeretne Ausztriában dolgozni, de egyedül nem boldogul nagyon ajánljuk a CV Profot mert tényleg nagyon korrekt csapat és nem csak a szolgáltatásuk nagyon jó, hanem az is, hogy tényleg mindenben lehet rájuk számítani (mi is mikor kérdésünk volt bármikor hívhattunk Sándort Skypon, nagyon szívesen segített) és tényleg mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

És szeretnénk még egyszer megköszönni Sándornak és csapatának a segítséget és mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Szőrös Márta és Madarász Máté

Részletek a pályázati anyag küldés szolgáltatásról... Vissza a többi vélemény olvasásához

[jotform id=2945827062?]

Top