fbpx

Szobalány és mosogató Ausztriában:Nagy Nikolett és Tiborcz Roland

Szobalány és mosogató Ausztriában:Nagy Nikolett és Tiborcz Roland

Nagy Nikolett (szobalány) Tiborcz Roland (mosogató) még a nyári szezon végén kerestek fel minket közös ausztriai álláskeresésükkel. Mivel a pároknak a szezonok végével nagyon kevés lehetőségük van, így részünkre is a következő téli sezontban való álláskeresést javasoltuk, amit irodánk már szeptemberben megkezdett. Nikolett és Roland korábban már tanultak németül, de nyelvtudásuk mégis akadály volt az improvizált azonnali álláskeresési szituációban. Kértük őket, hogy erősítsék azt meg arra a szintre amivel probléma nélkül tudják majd lefolytatni az álláskeresési helyzeteket az ausztriai munkaadókkal. Ők az általunk indított speciális Skype szakmai német nyelvi felkészítés szobalányok, konyhai kisegítők, mosogatók, szakácsok és házmesterek részére indított csoportja mellett döntöttek. Miután az véget ért döntöttek pályázati anyag küldés rendszerünk mellett az ausztriai álláskereséshez, amely október 28.-án reggel vette kezdetét. Nikolett és Roland is tisztában volt azzal, hogy nehéz, de nem lehetetlen a közös, egy munkahelyen való sikeres elhelyezkedés. Ezt mi sem bizonyítja, jobban, hogy október 31.-én utaznak életük első és közös ausztriai munkahelyére!

 

Tárgy: Köszönetünk a CV Prof Online Karrier irodának
Dátum: Thu, 31 Oct 2013 00:24:37
Feladó: Nikolett und Roland <nikolettundroland(kukac)gmail.com>
Címzett: Ausztriai hotel munkák-CV Prof <mail.cvprof@gmail.com>

 

Kedves Álláskeresők , Vacillálók és Ausztriába vágyók!

Vőlegényemmel Rolanddal együtt az ausztriai álláskeresésünk október 28.-án, hétfőn reggel 8 órakor vette kezdetét a CV Prof pályázati anyag küldés rendszerével.

Már az első napon több száz levelet illetve jó pár telefonhívást követve érkezett meg hozzánk délután fél 3-kor az az állásajánlat amely igazán kecsegtető volt számunkra, magyarországi lakhelyünktől 190 km-re, egy éves nyitva tartású Gasthausból.

Egy kicsit előrébb mennék most az időben úgy június tájékán lehetett amikor először felkerestük a CV Prof Online Karrier Irodát és kapcsolatba léptünk Temesvári Sándor úrral.

Az első körben felmérte a német tudásunkat, bár a vőlegényem és én is tanultunk német nyelvet , mégis akadályba ütköztünk – mikor elkezdett velünk beszélni, kreálva egy álláskeresési szituációt – a munkához szükséges szókészlet terén. Ezért a lehető leghamarabb vettük igénybe a speciális online szakmai nyelvtanfolyamukat, – amit mindenkinek ajánlunk, akár kezdők, akár csak speciális irányba akarják majd frissíteni tudásukat – kényelmesen végezhettünk az otthonunkban, laptop előtt ülve az interneten keresztül. Ez úton is hálás köszönet Varga Zsuzsika tanárnőnek a becsületes és türelmes munkájáért.

A tanfolyamot augusztus elején fejeztük be, majd ismét felvettük Sándorral a kapcsolatot hogy egyeztessük a további teendőket.

A téli szezont szúrtuk ki célul , így azt a tanácsot kaptuk, hogy várjunk még az őszig a pályázati anyagunk elkészítésével és indításával.

Pár héttel ezelőtt tértünk vissza Sándorhoz, és vágtunk bele a pályázati anyag elkészítéséhez. Sok-sok segédanyagot, tanácsot kaptunk közben is.

Temesvári úrnak már a kezdetektől volt egy óvó – intő  figyelmeztetése, ne ragaszkodjunk ennyire ahhoz hogy egy helyen szeretnénk elhelyezkedni Rolanddal mivel egyikünk sem húzó pozícióra pályázik hanem szobalányra és konyhai kisegítőre illetve mosogatóra. De mi csak kötöttük az ebet a karóhoz és ragaszkodtunk az elképzeléseinkhez még annak ellenére is hogy így sok munkalehetőségtől estünk el, mert sok – sok munkaadó csak egyikünknek – másikunknak ajánlott munkát, illetve eleve leszögezte párokat nem alkalmaz.

Végül is a történetünk Temesvári úr profizmusának, folyamatos segítségnyújtásának, az általa elkészített motivációs leveleknek, önéletrajzoknak és a jó sorsnak köszönhetően happy enddel végződik.

Holnapi nap azaz október 31. -én utazunk ki Ausztriába és november 1 .-én kezdjük a munkát.

Mindenkinek ilyen gyors elhelyezkedést kívánunk, üdvözlettel

Nagy Nikolett és Tiborcz Roland

u.i: Forduljatok bátran  bizalommal Temesvári úrhoz és az ő profi csapatához!!

Részletek a pályázati anyag küldés szolgáltatásról... Vissza a többi vélemény olvasásához

 

 

[jotform id=2945827062?]

Top