Szobalány és konyhai kisegítő-mosogató Ausztriában: Béresné Szilágyi Éva és Gellei Kornél

Béresné Szilágyi Éva (szobalány) és Vője Gellei Kornél (konyhai kisegítő-mosogató) hosszas korábbi önerőből folytatott sikertelen ausztriai álláskeresés után talált ránk. Sikertelenségük elsősorban német nyelvtudásuk hiányából is fakadt, amit megvásárolt különféle tankönyvekkel próbáltak erősíteni, sajnos azt is kevesebb sikerrel. Döntésük alapján először is beiratkoztak speciális szakmai online német nyelvi felkészítés szobalányok, konyhai kisegítők, mosogatók részére indított csoportunkba. Miután elsajátították az álláskereséshez, munkavégzéshez és a hivatali ügyintézéshez szükséges nyelvezetet, döntöttek úgy, hogy ausztriai álláskeresésüket is velünk, az általunk kifejlesztett pályázati anyag küldés szolgáltatással bonyolítják majd le! Október 11-én a rendszer számukra is életre kelt! Sok külön-külön beérkező lehetőség mellett végül is megérkezett számukra a megfelelő közös munkalehetőség, ahol hamarosan kezdeni fognak!Tárgy: Véleményünk a CV Prof profizmusáról!
Dátum: Thu, 22 Nov 2012 22:01:46
Feladó: Éva Béresné Szilágyi <beresneeva15(kukac)gmail.com>
Címzett: Ausztriai hotel munkák-CV Prof- <ausztriaimunka@cvprof.hu>


Kedves Temesvári Úr a CV Prof dolgozói  és Varga Zsuzsa!

Tisztelt Álláskeresők, leendő Munkavállalók!

Ezúton szeretnénk először is megköszönni azt a segítséget, bátorítást és biztatást amit Önök nyújtottak Nekünk. Az Önök fáradozása és munkája nélkül sajnos nem tartanánk ott ahol most.
Ugyanis December 4-én mind ketten egy helyen már kezdhetünk a várva várt munkahelyünkön kint Ausztriában.

Nagyon szépen köszönjük Zsuzsának és Sándornak!

Most Önöknek szeretnénk egy pár sorban leírni a tapasztalatainkat és véleményünket a CV Prof munkájáról.

Még a tavasszal kezdtünk el az interneten keresgélni, hogy és milyen módon tudnánk kijutni Ausztriába dolgozni. A nyelvtudásunk az sajnos még nem volt meg. Vásároltunk német nyelvű tankönyveket és elkezdtünk önerőből tanulni. Sajnos ez nem vezetett minket sikerekhez.

Egyik netes keresgélésem alkalmával rátaláltam a CV Profra. Szóltam is a Vőmnek, hogy olvassa el Ő is figyelmesen amiket az oldalukon írnak. Láss csodát itt nyelvet is tanulhatunk!

Megbeszéltük, hogy felvesszük a kapcsolatot Temesvári Úrral a CV Prof online karrier irodánál.

Másnap hívtam is telefonon és rögtön a Skype elérhetőségét adta meg, hogy ott mindent ingyenesen és részletesen meg tudunk beszélni mert ez nemcsak egy röpke 5 perces csevegés lesz.

Részletesen mindent elmagyarázott, minden kérdésünkre türelmesen válaszolt. Olyan dolgokra is kitért ami nekünk eszünkbe sem jutott volna.

Szerencsénkre két hét múlva indult az intenzív nyelvi tanfolyam ami egy hónapig tartott.
Zsuzsának köszönhetően nagyon sokat tanultunk az órákon, olyan odaadóan és jól adta át az anyagot, hogy bátran kijelentheti mindenki aki szorgalmasan tanult és készült az órákra, hogy igen is tudja a nyelvet alapszinten!

Tanfolyam után is minden nap tanultunk, hogy ne felejtsük el azt a tudást amit már magunkénak tudhattunk.

Szeptemberben megbeszéltük Sándorral, hogy akkor a téli szezonban mi is elszeretnénk kezdeni kint dolgozni Ausztriában, de mi egy helyen szeretnénk dolgozni Vőmmel.

Sándor minden esetben elmondta, hogy nem biztos, hogy ez könnyen fog menni már mint egy helyre ketten.
Mi bíztunk az Ő és csapata munkájában. Tudtuk, hogy egy profi önéletrajzot és bemutatkozó levelet fog összeállítani Nekünk. Úgy, hogy sikerülni fog, így álltunk hozzá.

Október 11-én indította a pályázatunkat 5000 osztrák Hotelhez. Akkor kezdődőt igazán el a napi programunk!

Nem hittünk a szemünknek! Csak jöttek és jöttek a levelek. Az első 10 percben már a telefon is csörgött!
Nem is tudjuk leírni azt az érzést ami akkor nap a hatalmába kerített minket. Sándor önzetlenül és türelmesen segítségünkre állt bármikor. Hát ha ez nem velünk történik meg tán el sem hittük volna.

Rengeteg ajánlatot kaptunk de csak külön–külön, de erre Sándor előre figyelmeztetett is!

Október 22-én jött meg az a munkaajánlat számunkra ahová mind ketten mehetünk. Nagyon megörültünk és azonnal értesítettük Sándort a jó hírről. Tudtuk, hogy sikerülni fog, bíztunk a munkájukban és lás csodát meg van a várva várt munkahelyünk!

A mai napig jönnek a levelek eddig összesen 868 levél!!!

Tisztelt munkakeresők ne tétovázzanak, ha kint szeretnének dolgozni Ausztriában!

Vegyék a bátorságot és bátran keressék meg a CV Profot, Temesvár Sándort!! Becsületesek és hozzáértőek! Sok éves munka tapasztalattal rendelkeznek, senkit nem hagynak munka nélkül!

Nagyon sok olyan fórrumot olvasok ahol sokan keresnek munkát külföldön. Egyetlen egy segítő embert nem láttam ott aki igen is munkát ajánlott volna bárkinek! Csak az etetés folyik meg a kábítás! Ha lehet inkább olyan emberekkel beszéljék meg ezeket a kérdéseiket akik igen is segítenek Önöknek!
Ne tétovázzanak hívják és keressék Temesvári Úrat! Na Ő az az ember aki segíteni fog!!!!

Igérjük kintről is írunk majd egy beszámolót mindenképp.

Üdvözlettel: Béresné Szilágyi Éva és Gellei Kornél

 

Béresné Szilágyi Éva és Gellei Kornél videós beszámolója

 

 

Részletek a pályázati anyag küldés 5.000 Email címére küldés szolgáltatásról…

 

<<<Vissza a többi vélemény olvasásához…

 

Top