fbpx

Szobalány Ausztriában: Sz.Adrienn

Szobalány Ausztriában: Sz.Adrienn

Sz.Adrienn (szobalány) – kérésének megfelelően személyét anonimként kezeljük – is részt vett korábban speciális Skype szakmai német nyelvi felkészítés szobalányok, konyhai kisegítők, mosogatók, szakácsok és házmesterek csoportjában. Miután megtanulta az álláskereséshez, munkavállaláshoz és hivatali ügyei intézéséhez szükséges speciális német nyelvezetet, ő is saját erejéből próbálkozott az ausztriai álláskeresésbe, de az sajnos mint sokak számára is, Adriennek sem hozott eredményt. A sok sikertelenséget követően Adrienn ismét hozzánk fordult és Initiatív pályázati anyag küldés rendszerünket október 25-én reggel aktiváltatta. Az október 25.-én indított álláskeresést követően már október 31.-én utazott is ausztriai munkahelyére!

 

Tárgy: Vélemény a CV Profról
Dátum: Fri, 01 Nov 2013 22:49:43
Feladó: Sz……… Adrienn <adrienn………..86(kukac)gmail.com>
Címzett: Ausztriai hotel munkák-CV Prof <mail.cvprof@gmail.com>

 

Kedves Temesvári Sándor és álláskeresők!

Nagyon szívesen leírom tapasztalataimat a CV Profról, de elsősorban szeretném megkérni, hogy a honlapra feltett beszámolómban legyen szíves teljes nevem, fénykép és e-mail címemet nem kitenni. Sajnos megvannak az okaim, előre is elnézést mindenkitől.

Ezúton szeretném megköszönni a Önnek kedves Sándor a rengeteg segítséget, biztatást és sok jó tanácsot, ami a sikeres és gyors ausztriai álláskeresésemet így október végén pár nap alatt eredményezte.

Az interneten találtam rá a CV Prof oldalra, mert régóta gondolkodtam a külföldi munkavállaláson. A német nyelvi felkészítésen is részt vettem náluk, amit nem bántam meg. Az órák jó hangulatban teltek és Zsuzsa nagyon jól tanít és rengeteg segítséget kaptunk. A tanfolyam nagyon jól felépített, összeállított anyag volt. Csak azt tanít amire szükség van! Nagyon jó volt, hogy otthonról tudtam részt venni az órákon és videóban mindenkit láthattam a csoportban. Nagyon jó hangulat volt a tanulók között is, látszott mindenkin, hogy élvezi és várjuk a következő órákat.

Korábban a netes álláshirdetéseket is néztem természetesen, (AMS, Eures és azokat az osztrák honlapokat ahol a hotelek hirdetnek, mint gondolom mindenki más is teszi) és rengeteg helyre elküldtem a jelentkezésemet, de eredménytelen volt. Elegem lett, hogy igazából vissza sem írtak, vagy ha írtak is már betelt, köszönjük majd értesítjük stb volt a válasz.

Felkerestem Temesvári urat a CV Profnál. Kb 2-3 napot egyeztettünk (közben ünnepnap), nagyon részletesen kikérdezett mindenről ami velem történt az életemben és fontos lehet az álláskeresésemkor. Majd elkészítette a pályázati anyagomat német nyelven, ami tényleg én voltam, személyre szabott lett! Nem gondoltam volna, hogy ilyen is lehet! Nagyon profi módon lett összeállítva. 

Nem kértek előre semmit a munkájukért! Megkaptam és láttam a teljes profi pályázati anyagomat és csináltak belőle egy teszt verziót. Kértek ha valamit másképp szeretnék benne akkor szóljak és javítják. Felesleges lett volna, mert már az első verzió szuper lett! Csak ezután választottam ki a pályázati anyag küldés 5000-es csomagját, befizettem, megkaptam a számlát és megbeszéltük az aktív kiküldés napját.

Október 25. reggelre kértem az aktiválás a kiküldésre 5000 hotel címére, de én a nagyon biztosra akartam menni, kértem még az opciós német nyelvű levelezést is, hogy azt Temesvári úr végezze el helyettem.

Már az első napon estig 175 levelet kaptam amikben Temesvári úr 35 állást jelölt meg és ő folyamatosan hívott, kérdezett (volt mikor este 8-kor is keresett!) , hogy melyikkel mit szeretnék. A választás nem volt egyszerű a számomra, és ez még csak az első nap volt! A levelek mellé nem csak az első, de a többi napon is folyamatosan csörgött a telefonom, nem is tudtam megszámolni mennyi hívásom volt az osztrák hotelektől. A mai állás szerint az e-mail fiókomban 328 levelem van, 66 munkahellyel megjelölt! Tudom, hogy hihetetlen, de amíg ezt valaki nem próbálja, úgysem fogja elhinni! Kaptam ajánlatokat 900 és 1500 nettó fizetéssel! November 1 és december 20 közötti kezdésekkel, de 4 levélben már a 2014-es nyári szezonra is írtak munkákat!

Október 31-vel 2 éves munkahelyre is kiutazhattam volna, de sajnos nincs klónom :), így azt amelyik 1700 méter magasan volt visszamondtam, és a városi mellett döntöttem inkább. 

Itt egy kisebb lakást kínáltak fel, igaz, fizetni kell érte, (de nem olyan sokat mintha egy albérletet vettem volna ki) de 13-14 havi fizetés is van és a magyar szobalány is felhívott telefonon a hotelból. Az igazgató egy idősebb úr, aki már az első álláskeresői napomon 3x is felhívott telefonon, így azt éreztem, hogy tényleg komolyan akar engem. Szerződést előre viszont nem küldött, de minden személyes adatomat elkért, hogy azt előkészítsék mire megérkezem. Temesvári úr összesen 6 levelezést folytatott le velük, és mondta, hogy nyomtassam ki és vigyem magammal a biztonság kedvéért és rengeteg hasznos tanáccsal látott el mielőtt útnak engedett volna. Eztán október 31.-én kijöttem.

Mikor megérkeztem kedvesen fogadtak, találkoztam a szobalányokkal és a Hausdame-val is, mindenki nagyon kedves volt. A kis lakás egy 22 nm-es, saját fürdő és wc, ágy, szekrény. Kérdeztem az igazgatót, hogy vigyek-e valamit a lakásban, de azt mondta nem kell semmi. Hát mondhatta volna, hogy edényeket, konyhai cuccokat azért vigyek :( A hotel forgalmas, jó helyen van egy városban, közel mindenhez. Sok családi ház, park, kórház, buszmegálló, stb van a környéken

Nem fogtok csalódni, ha ti is felkeresitek a CV Profot, pontosan úgy történt minden, ahogyan a honlapon le van írva. Nagyon profi,megbízható és korrekt cég. Temesvári Sándor nagyon segítőkész volt és tényleg mindent tud, mert több éves munkatapasztalattal rendelkezik. A kiutazásom után is érdeklődött felőlem, küldött SMS-t is.

Sokat hezitálni és gondolkodni nem kell ,mert pár nap és van munkád! Még ha nehéz is elérni őket, akkor sem szabad feladni. Ne feledjétek, hogy nagyon sokan keresik őket és tényleg nagyon odafigyelnek arra akivel beszélnek! Van, hogy egy órát is beszélnek majd veled, addig meg mások várnak a sorukra, de nagyon megéri várni! 

Temesvári úr nagyon emberi, empatikus személyiség! Ő is pénzből él, de nem az a lényeg, hogy te majd befizetsz-e és megrendeled bármelyik szolgáltatásukat, hanem inkább tanácsot ad, amiket nagyon emberségesen, valós helyzetekkel példáz, hogy bárki megértse azt, hogy a te érdeked miatt mondja!

Én bármikor, újból gondolkodás nélkül fel fogom keresni a CV Profot, ha ismét munkát szeretnék keresni Ausztriában. Köszönök mindent!

Üdv: Adrienn, már Ausztriából :)

Részletek a pályázati anyag küldés szolgáltatásról... Vissza a többi vélemény olvasásához

 

 

[jotform id=2945827062?]

Top