fbpx

Masszőr,felszolgáló és szobalány Ausztriában: Ildikó

Masszőr,felszolgáló és szobalány Ausztriában: Ildikó

Ildikó (masszőr, felszolgáló, szobalány) korábban már dolgozott Ausztriában. Új álláskeresését viszont nem akarta önerejéből küldözgetett állás jelentkezésekre alapozni. Így november 11.-én Ildikó is a már másoknak is villámgyorsan eredményes ausztriai munkába állást eredményező, Initiativ pályázati anyag küldés rendszerünket vette igénybe, amiről lenti beszámolójában is ír. Beszámolója alatt már fotóit is megtekinthetjük, amit ausztriai tartózkodása során készített, miután november 28.-án megérkezett…

   
Tárgy: Vélemény a CV Prof-ról
Dátum: Wed 04 Dec 2013 07:00:27
Feladó: Ildiko …… <ildiko……(kukac)gmail.com>
Címzett: Ausztriai hotel munkák-CV Prof <ausztriaimunka@cvprof.hu>
   

Tisztelt Temesvári Sándor és Álláskeresők!

Nagyon köszönöm a segítségüket, hiszen én is találtam munkát az Önök közreműködésével.

Nem ez az első Ausztria munkám! De Temesvári Úr még tudott olyan információkkal szolgálni ami még nekem is új volt.

Azt hiszem, hogy azért jó ez az iroda, mert sok éves külföldi (vendéglátós) munkatapasztalat van mögöttük. Szóval Ők tudják miről beszélnek!

Ami nagyon meglepett (pozitívan!) az a profin elkészített önéletrajz, és bemutatkozólevél!!! Több osztrák munkáltatótól is kaptam azt a visszajelzést, hogy nagyon szimpatikus voltam a bemutatkozó levél és önéletrajz alapján! Ez a nagyon jó elkészítés miatt is sikerült!

Ezúton is szeretném megköszönni Temesvári Úrnak, hogy a nagyon részletes beszélgetésünk során és miután meglátta az önéletrajzomat ösztönzött arra, hogy 3 beosztásba is páyázzam meg az állásokat! Nekem ez kihívást jelentett! :-) Nem szeretem a monoton munkát!

Így sikerült masszőrként, felszolgálóként és szobalányként egy helyen elhelyezkednem! Ezt szerettem volna, és ez sikerült is, hiszen ezt a levelet már kintről, Ausztriából írom!

Amiért jó ez az iroda az pedig ez: én alapvetően kényelmes ember vagyok! Nekem azt az időt senki sem fogja visszaadni amíg én saját magam egyedül leülök és egyedül keresgélek munkát, küldözgetem az önéletrajzomat ami vagy jól van megírva, vagy nem! Azt az időt másra is tudom fordítani!

Erre van ez az iroda! Ők megcsinálják, elküldik, mégpedig az én e-mail címemről!!!

Rengeteg levelet, telefonhívást (21!) kaptam már csak első napon az osztrák munkaadóktól!!!  Sőt még most is van olyan munkáltató aki hív, mert eddig zárva volt a Hotel és csak most kezdenek kinyitni a téli szezonra!

Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!

Üdvözlettel:Ildikó

 

Tisztelt Temesvári Úr!

Szeretném kérni hogy amennyiben fölteszi a levelet a  Facebookra vagy más nyilvános helyre azt úgy tegye kérem, hogy a családi nevemet és a fényképemet mellőzi! Megértését előre is köszönöm!

Üdvözlettel:Nagy Ildikó

Részletek a pályázati anyag küldés szolgáltatásról... Vissza a többi vélemény olvasásához

[jotform id=2945827062?]

Top