fbpx

Konyhai kisegítő-mosogató Ausztriában: Kelemen Attila

Konyhai kisegítő-mosogató Ausztriában: Kelemen Attila

Kelemen Attila (konyhai kisegítő-mosogató) 52 évesen immáron már 2. alkalommal keresett fel minket ausztriai álláskeresésével kapcsolatban, mivel korábbi önerejéből tett próbálkozásai sikertelenek voltak. Először 2013 január végén sikerült elhelyezkednie élete első ausztriai munkahelyén, ahol a szezon végéig dolgozott. A jelenlegi 2013/14-es téli szezonra ismét irodánk által kifejlesztett Initiativ pályázati anyag küldés rendszerünket vette igénybe a korábban már megismert hatékonyság miatt. Gyakorlatilag a két szezon között holt időszakban, november 12.-én kezdtük el pályázati anyaga kiküldését, amikor viszont sok ausztriai hotelben a főnökség pihenését tölti, a renoválások folynak és a hotelek irodái is csak fél gőzzel dolgoztak. Ennek ellenére rendszerünk ismét hozta a már ismert sikereket és hatékonyságát. Attila 2 hét alatt 10 nevére és saját e-mail címére érkező konkrét állásajánlatot kapott, így akár 10 helyre is tudott volna menni! Az általa kiválasztott munkahelyre majd december 12.-én utazik, hogy másnap megkezdje a munkát. Lenti beszámoló levelében olvashatjuk a német nyelv fontosságát, amit neki is már az álláskeresési folyamatnál, telefonon és írásban is használnia kellett!

 

Tárgy: Köszönő levelem a CV Prof részére
Dátum: Tue, 26 Nov 2013 12:13:21 +0100
Feladó: pusztafaszi . <pilsner2(kukac)gmail.com>
Címzett: Ausztriai hotel munkák-CV Prof <mail.cvprof@gmail.com>

 

Kedves CV Prof, leendő, és jövőbeni sorstársaim!!

Ismét túl vagyok egy sikeres pályáztatási időszakon!

Na, de kezdem az elején. Idén januárban fordultam először a CV Prof online karrier irodához, miután itthon nem láttam esélyt a normális boldogulásra, egyénileg pedig semmire sem mentem a kinti munkakereséssel. Naponta küldözgettem a pályázatomat, de csak elvétve jöttek visszajelzések, és azok is nemlegesek voltak.

Az idő viszont telt, a pénzem egyre inkább fogyott, és akkor véletlenül böngészgetés közben rátaláltam Temesvári Sándorra és munkatársaira.

Tetszett, hogy van több elérhetőségük, és korrekt tájékoztatást kaptam a honlapjukról minden tekintetben. Miután kapcsolatba léptünk, megtörtént a német nyelvi felmérőm, nem kellett utazgatnom, hanem kényelmesen a karosszékből, skypon!

Ez nagyon lényeges, már a nyelvtudás, nem véletlenül ez az első lépcső! Ugyan van német nyelvű levelezés opció, de ha kijutsz nem fog melletted állni a szinkrontolmács, nem beszélve a telefonos interjúkról.

Lényeg a lényeg, hogy az általam küldött adatokból, információkból, olyan profi motivációs levelet és önéletrajzot állított össze az iroda, hogy a egy szép januári, hétfői napon pályázatom indítását követő negyedik napon – azaz már csütörtökön – már 1500 méter magasan találtam magam, amint éppen karajt szeletelek. Magyarul, dolgoztam, és pénzt kerestem, nem is keveset, sőt! Mindezt a téli szezon kellős közepén!

Ilyen előzmények után persze, hogy ismét felkerestem az irodát, mert megint fogytán lett a pénzem és ilyenkor kénytelen az ember lépéseket tenni.

A forgatókönyv nem változott. Az iroda ismét profin elkészítette az anyagomat, én rábólintottam, hogy mehet az új ausztriai álláskeresés, amit november 12.-én elindítottak.

Második hete tart a pályáztatásom, eddig több mint 400 válaszlevelet kaptam, ebből kb. a fele automata, mert, hogy szezonszünet van, viszont így is jött írásban 10 konkrét állásajánlat, továbbá sok telefonos megkeresés is volt, még Bécs és környékéről is, de ezek sajnos nem tudtak szállást biztosítani.

A beérkezett ajánlatokból kiválasztottam a számomra leginkább megfelelőt, és azt le is fixáltam a munkaadóval, többszöri levélváltással és telefonbeszélgetésekkel. Természetesen német nyelven! A közeljövőben, december 12.-én utazom, és nagyon örülök a sikernek, amit ismét a CV Prof iroda segítségével értem el 52 évesen!

Mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, azt tanácsolom, minél előbb keresse fel Temesvári Sándort és Munkatársait, mert kilátástalan helyzetben is fognak megoldást találni!

A későbbiekben még jelentkezem a munkahelyemről is!

Köszönettel és üdvözlettel!

Kelemen Attila

 

UI: természetesen hozzájárulok a nyilvánossá tételhez!

Attila 2013 korábbi január végi álláskereési beszámolója Részletek a pályázati anyag küldés szolgáltatásról... Vissza a többi vélemény olvasásához

[jotform id=2945827062?]

Top