AUSZTRIAI, NÉMETORSZÁGI ÉS SVÁJCI HOTEL ÁLLÁSOK AKÁR 2-3 NAPON BELÜL!

Megoldás azoknak akik még nem dolgoztak külföldön, és azoknak akik most is külföldön dolgoznak!

1

FELKÉSZÍTJÜK, ÉS MEGMUTATJUK, HOGY HOGYAN VÁLJON MAJD SAJÁT MAGA MUNKA KÖZVETÍTŐJÉVÉ!

Eláruljuk a titkokat, megtanítjuk hogyan gondolkodjon a munkaadó fejével és hogyan nyerje meg Ön az álláskeresői versenyt!

Irodánk 2010-ben, Magyarországon az első olyan ötletként alakult, amely nem egy közvetítő iroda, hanem annál sokkal több! Az egyedi ötleteket egyedi internetes applikációinkkal oldottuk meg és tettük ezáltal mindenki számára átláthatóbbá, egyszerűbbé és sokkal gyorsabbá az ausztriai, németországi és svájci hotelek, vendéglátó egységek irányában való álláskeresést és munkavállalást, mint pl. egy közvetítői iroda szolgáltatásaival.

Miközben Ön egy közvetítő iroda adatbázisában több száz másik emberrel együtt arra vár, hogy mikor figyel fel Önre egy munkaadó és mikor értesíti Önt a közvetítő iroda, ezzel szemben mi ezt a képletet megfordítottuk!

iPAK álláskeresési rendszerünk segítségével az ausztriai, németországi és svájci hotelek, vendéglátó egységek az Ön saját nevére szólóan küldik a ténylegesen betölthető állásaikat és hívják Önt telefonon! Önnek így közvetlen kapcsolata lesz a Munkaadókkal!

A teljes álláskeresési folyamatot végig tudja kísérni, SŐT! Ön irányítja! Ön kommunikál és tartja a kapcsolatot az Ön iránt érdeklődő Munkaadókkal! Akár több munkalehetőség közül A, B, C lehetőségeket is fel tud építeni, ha az első, azaz az “A” munkahelyen valami mégsem úgy történne, ahogyan az Önnek kedvezne.

Ha keveset és bizonytalanul beszéli a német nyelvet és már az álláskeresés is gondot okozna, ebben is profi segítséget nyújtunk Önnek!

iPAK álláskeresési rendszerünk 2010 óta több mint 2000+ Álláskeresőnek tudott még a szezonok közepén és azok végén is akár 2-3 napon belüli munkába állást biztosítani!

Milyen állások elérésében tud segítséget nyújtani az iPAK álláskeresési szolgáltatás?

Állások, amelyek a hotel és éttermi vendéglátásban elérhetőek!
 • Szobalány,
 • konyhai kisegítő,
 • mosogató,
 • szakács,
 • felszolgáló,
 • báros,
 • házmester,
 • masszőr
 • és kozmetikus állások elérésében!

Kiknek ajánlott elsősorban és segített ezidáig az iPAK álláskeresési szolgáltatás?

2010 óta sikeresen bizonyított, egyedi álláskeresési módszer mindenkinek!

…akik még nem dolgoztak külföldön, és azoknak is akik már dolgoztak külföldön.

…akik már szétküldték önéletrajzaikat, de még csak válaszra sem méltatták őket.

…akik hiába jelentkeztek az interneten látott álláshirdetésekre.

…akiknek önéletrajzuk a közvetítői irodáknál, mint “tű a szénakazalban”, több száz másik Álláskeresővel együtt.

…akiknek már elegük lett a másoktól kapott sok ígérgetésből és már senkire sem várnak!

…akik a szezon közepén vagy a végén akarnak munkahelyet váltani.

…akik tettre készek és mihamarabb változtatni akarnak jelenlegi életszínvonalukon!

…akik jelenleg is külföldön dolgoznak, de új álláskeresésük sikertelen, vagy egyszerűen nincs idejük vele foglalkozni a munka mellett.

 • Az első és az eredeti fejlesztés Magyarországon!
 • Mi nem a mikor, mennyit fizessen be résszel kezdjük!
 • Voltak akik már álláskeresésük másnapján indulhattak életük első ausztriai munkahelyére!
 • 2010 óta több mint 2000+ Álláskeresőnek segített egy jól fizető ausztriai, németországi vagy svájci hotel munka elérésében.
 • Több Álláskeresőnk már családjukkal együtt élnek Ausztriában!
 • Ön és a Munkaadó között nincs közvetítő szerepünk!
 • Önnek közvetlen kapcsolata van a Munkaadókkal, így álláskeresését Ön irányítja!
 • Ön nem a netes álláshirdetésekre jelentkezik amelyeket a világ minden részéről több millióan böngésznek!
 • Állásajánlataikkal Önt névre szólóan az Ön elérhetőségein (e-mailben és telefonon) keresik fel az ausztriai hotelek!
 • Gyenge vagy bizonytalan német nyelvtudással rendelkezők részére profi segítséget nyújtunk!
 • Szolgáltatásunk árát évek óta nem emeltük!
 • Egy pályáztatást ingyen kap! A biztonságosabb munkaszerzés érdekében egy évben 3x is pályázhat, és ezt mindössze az 1x-i pályáztatás dupla áráért!
 • Tanácsainkkal mindvégig fogjuk a kezét, eláruljuk a titkokat és megtanítjuk hogyan váljon majd saját maga közvetítőjévé!

Mikor érdemes iPAK álláskeresési rendszerünkkel álláskeresést folytatnia?

Álláskeresés megkezdése a szezon előtt vagy már a szezonban?

Szezonban vagy szezon végén?

Álláskeresőink az aktuális szezon közben is 1-2 nap alatt munkába tudtak állni és többeknek már az aktuális szezon vége előtt meglett munkahelyük a következő szezonra!

Álláskeresőink sikerei alapján…

a nyári szezonban való álláskeresést már februárban megkezdjük!

a téli szezonban való álláskeresést már augusztusban megkezdjük!


2010 óta nagyon sokan keresnek fel minket olyan ausztriai álláskeresők, akik nagyon kevés vagy nagyon bizonytalan nyelvtudással rendelkeznek és már az álláskeresés is gondot okoz nekik.

Olyan álláskeresők is felkeresnek, akik már Ausztriában dolgoznak és munkájuk során nincs probléma a nyelvtudásukkal, de az álláskeresés során már nem tudnának megfelelően válaszolni és magukat menedzselni az ausztriai hotelek által küldött több száz német nyelvű e-mailre, amelyek a iPAK álláskeresési rendszerünk során az álláskeresésük során érkezik.

AZ AUSZTRIAI ÁLLÁSKERESÉS SORÁN FELMERÜLŐ NÉMET NYELVI GONDOK MÁR A MÚLTÉ!

Ezért mi, a CV Prof Online Karrier iroda már egy fél éve teszteltünk egy szolgáltatást erre a problémára, ami sikeresen működik és már 2010-től a CV Prof-nál mindenki számára elérhető aki iPAK álláskeresési szolgáltatásunkat megrendeli!

✔Gyenge adottságairól ugyanúgy számot adunk majd a munkaadóknak, mint a jókról is!

✔Minden amit a munkaadóknak tudniuk kell Önről, benne lesz a bemutatkozó levelében, önéletrajzában és a munkaadókkal, Ön helyett lefolytatott német nyelvű levelezésekben is szerepel megerősítésként!

✔Rákérdezünk, hogy van e magyar nyelvű kolléganő és tájékoztatást adunk, hogy a válaszlevelei segítséggel íródnak.

✔Miközben mi az Ön álláskeresését végezzük, addig Ön a tőlünk kapott speciális német tananyagokkal tanulhatja a németet, amit majd a jövőben bármilyen helyzetben hasznosíthat munkavállalása során!

Nézze meg egy ausztriai álláskeresőnk ilyen álláskeresési levelezését és munkaszerződését, ami a téli szezon közepén, februárban hozott számára 1-2 napon belüli ausztriai munkába állást! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1707852739280083.1073742005.127989577266415&type=1&l=f8a76057f7

Hogyan fogjon neki, mik a további lépések és kihez fordulhat?

Sikereinek lépései ausztriai, németországi vagy svájci munkahelye felé!

Kérjük, figyelmesen olvassa el a szolgáltatás menetét!

 1. Nem a mikor, mennyit fizessen be résszel kezdjük!
 2. Több órát, akár több napot is szívesen foglalkozunk Önnel és előzetesen elkészítjük profi, német nyelvű pályázati anyagát! Remélve, hogy szándékának megfelelően igénybe veszi valamely iPAK álláskeresési szolgáltatásunkat.
 3. Honlapunk figyelmes átolvasását követően Ön bizalmi döntése alapján felkereshet minket a már ismert Skype elérhetőségen, ahol ingyenesen és kötetlenül tudunk beszélni.
 4. Beszélgetésünk során felmérjük adottságait, és elmondjuk az álláskeresés és a munkavégzés során elérhető lehetőségeit. Hiányosságai esetén szívesen megosszuk Önnel mások megoldásaiat.
 5. Ezután ismételten kérjük Önt, hogy hozzon egy jól megfontolt döntést. Jól fontolja meg, hogy mire is kíván vállalkozni, és álmait valóban a CV Prof Online Karrier Irodával akarja-e majd életre kelteni?!
 6. Miután döntését meghozva ismételten felkeres minket, Önnel együtt karöltve, kezdjük el német nyelvű profi pályázati anyaga összeállítását. Pályázati anyaga egy német nyelvű profi önéletrajz (profi minőségű mosolygós, bizalomébresztő fotóval), német nyelvű referencia levél és az általunk német nyelven megírt bemutatkozó levél lesz.
 7. Megrendeli a kiválasztott szolgáltatást amellyel egyben megbízást ad pályázati anyaga és az arra a célra általunk létrehozott e-mail fiók speciális beállításainak elkészítésére és befizeti a kiválasztott szolgáltatás díját, hogy a munkát mihamarabb meg tudjuk kezdeni.
 8. Befizetéséről megerősítő e-mailt küldünk, amelyben a számla mellett több mint 500 oldalas hasznos írásos és 3 videós segédanyagot (49 perc, 1 óra 6 perc és 54:44 perc hosszúságú élő álláskeresői videók!) is rendelkezésére bocsátunk, amelyek nagy segítséget nyújtanak majd álláskereséséhez, munkavégzéséhez és hivatali ügyei intézéséhez való felkészüléshez!
 9. A kiválasztott szolgáltatás megrendelését követően rendszerünk megküldi Önnek a megrendelőt, mint szerződés másodpéldányát.
 10. Pályázati anyagában található és beszélgetéseink során begyűjtött adathalmaz alapján a kiküldésre létrehozott e-mail fiókban elkészítünk egy német nyelvű pályázati anyag teszt küldést, amely tartalmazza a végleges, profi német nyelvű önéletrajzát, referencia levelét (amennyiben van) és az általunk, egyedi, személyre szabott profi német nyelvű bemutatkozó levelet, és amelyet Teszt 1-ként megküldünk Önnek ellenőrzésre. Esetleges észrevételek megtételével várjuk ismételt jelentkezését azok kijavítására, amiket elvégezvén Teszt 2-ként elfogadásra ismét megküldünk Önnek.
 11. A teszt küldés elfogadását követően már csak pályázati anyaga aktiválása, az aktiválási időpont meghatározása, azaz a pályáztatás időpontja van hátra.
 12. Pályázati anyagának aktiválási időpontjáról megerősítő e-mailt küldünk Önnek. A meghatározott időpontban aktiváljuk az Ön által jóváhagyott pályázati anyagot. Az aktiválási napon Önnél fontosabb Álláskereső nem létezik számunkra!
 13. Rendszerünkkel pályázati anyagának kiküldése nem az interneten látott álláshirdetésekre történik! Ezt az álláskeresési formát az osztrák és német álláskeresők már 30 éve használják és elfogadott a munkadói körökben, hogy spontán módon bekopogtatnak és rákérdeznek keresnek e személyükben a munkaadó számára hasznos munkaerőt! Rendszerünk ugyanezt teszi csak nagyban és profi módon olyan pályázati anyaggal, amiről tudjuk hogy biztos befutó lesz a Munkaadóknál!
 14. iPAK szolgáltatásunk megoldotta, hogy a pályáztatásához létrehozott e-mail címről történik majd pályázati anyaga kiküldése. Így nem CV Prof, hanem az Ön személyes neve és e-mail címe jelenik meg a Munkaadóknál. Ezáltal ők közvetlenül Önnel lesznek kapcsolatban! Személyesen Önnek fognak válasz levelet írni és megadott telefonszámán hívják Önt!
 15. Az Ön nevére szóló email fiókban az ausztriai, németországi és svájci munkaadói válaszlevelek már az első 5 percben várhatóak! Az első 1-2 órában akár 100-200, az első napon 300-400 beérkező válaszlevélre és remélhetőleg telefonhívásokra is számíthat!
 16. Álláskeresése során Ön mindvégig számíthat személyes Szaktanácsadójára és kérdéseivel felkeresheti Őt, aki mintha a saját álláskeresését folytatná bármely szituációban szívesen ad tanácsot Önnek!
 17. Kiutazása és munkába állása során is figyelemmel kíséri Önt személyes Szaktanácsadója! Akár 1 hónap vagy 1 év után is nyugodtan felkeresheti Őt kérdéseivel, aki nagyon szívesen és ingyenesen segít Önnek!
 • iPAK álláskeresési szolgáltatás

 • 2015.01.01.-től új Álláskeresők részére
 • 2015.01.01.-től új, de már visszatérő Álláskeresők részére
 • 2010 - 2014 közötti korábbi Álláskeresőink részére
 • INGYENESEN

 • Komplett, profi német nyelvű pályázati anyag (önéletrajz,referencia,bemutatkozó levél) összeállítás és teszt küldés készítése
 • 517 oldalas hasznos dokumentációs összeállítás amely tartalmazza a 220 oldalas német-magyar nyelvű írásos és 15 hangi párbeszéd összeállításunkat!
 • Álláskeresési és munkába állási online felkészítői és későbbi folyamatos tanácsadás, azaz TELJES KÖRŰ SUPPORT!
 • Segítségnyújtás: adó-visszaigénylés, munkaügyi probléma, stb…
 • Az elkészített pályázati anyag technikai kiküldése a munkaadóknak
 • Német nyelvi levelezés lefolytatása. Ha nem biztos abban, hogy Ön képes a német nyelvű levelezés lefolytatására, és azt profi szakemberre bízná!
 • Ausztria, Svájc, Németország

 • 2010 óta a szolgáltatás árát 2015.01.01.-vel mindössze csak 17€-val (5.000.-Ft) emeltük!

  183.-

  /fő/megrendelés

 • 2015.01. utáni új, de már visszatérő megrendelőink részére az első 183€-os árból egyszeri és egyben örökös 10%-os kedvezményt adunk!

  183-10%=165

  /fő/megrendelés

 • 2010-2014 közötti korábbi megrendelőink részére a 2014.12.31-ig tartó 167€-os árból egyszeri és egyben örökös 10%-os kedvezményt adunk!

  167-10%=150

  /fő/megrendelés

 • TARTALMAZZA!

 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • Opcióként külön választható a megrendelés során!Opcióként választható a megrendelés során: 117€/fő
 • Új álláskeresői megrendelés
Top