A CV Prof Online Karrier Iroda az ausztriai hotel állások elérésének Specialistája, ahol az ausztriai hotelek keresik fel állásaikkal az Álláskeresőket!

Ennek megfelelően a CV Prof Online Karrier Iroda nem végez munkaerő-közvetítést!

A CV Prof Online Karrier Iroda által kifejlesztett új technológia az Initiativbewerbung pályázati anyag küldés szolgáltatásunk egy újfajta álláskeresési formát hozott létre!

Új fejlesztésű szolgáltatásunkkal Álláskeresőink nem álláshirdetésekre jelentkeznek!

Az ausztriai hotelek és vendéglátó egységek közvetlen az álláskereső e-mail címére írják meg névre szólóan a friss, betöltésre váró állásajánlataikat!

Ellentétben a munkaerő-közvetítéssel, Álláskeresőinknek nem kell arra várniuk, hogy mikor jelentkezik a közvetítői iroda! Álláskeresőink nem kerülnek be egy többezres álláskeresői adatbázisba, ahol elvesznek!

Álláskeresőinknek nem kell feleslegesen telefonálniuk, vagy e-mailt írniuk az interneten található vagy az irodák által küldött valósnak tűnő álláshirdetésekre és izgulni, hogy miért nem jelentkeznek a munkaadók!

Tisztelt Álláskereső, leendő Munkavállaló!

Ezúton is köszönjük, hogy bizalmával megtiszteli a CV Prof Online Karrier Iroda oldalát!

logo2-horz

Temesvári Sándor vagyok a CV Prof Online Karrier iroda csapatának vezetője és az Ön karrier szaktanácsadója. Személyem korábban a Gastro Human munkaerő-közvetítői iroda vezető szaktanácsadójaként és a Balatonjobs álláshirdetői oldal megálmodója és kivitelezőjeként dolgozott.

Ezeken a területeken 2006 óta, előtte 15 éves ausztriai munkaszerzési hasznos tapasztalattal rájöttem, hogy az álláskeresőknek valami másabb, újabb, gyorsabb és olcsóbb lehetőség kell, hogy eljuthassanak az ausztriai hotelekhez és munkát, adottságaiknak megfelelő állást kapjanak!

Ezért kifejlesztettünk egy teljesen új álláskeresési formát, ami sokkal sikeresebb, hatékonyabb mint a munkaerő-közvetítés vagy a saját erőből folytatott álláskeresés!

Elsődleges célunk, hogy az ingyenes szaktanácsadás során felmérjük Álláskereső kompetenciáit, képességeit, és elmondjuk a számára elérhető lehetőségeit!

Ezen szaktanácsadás nagyon speciális és személyre szabott, mindenre kitérő, átlagban 20-40 perces, de több esetben 1 órát is meghaladó szaktanácsadás!

Ezek során elmondjuk Álláskereső részére az álláskeresés vagy a konkrét munkavégzés és hivatali ügyintézés során vele kapcsolatban felmerülhető pozitív avagy negatív eshetőségeket!

Fontos, hogy a CV Prof Online Karrier iroda nem egy munkaerő-közvetítői iroda, de iPAK álláskeresési rendszerünknek köszönhetően gyorsan, kényelmesen és költségkímélően pár nap alatt megszerezheti majd álmai jól fizető állását egy ausztriai hotelben!

MIÉRT IS JÓ, HOGY MI NEM EGY KÖZVETÍTŐ IRODA VAGYUNK? MERT AZ AUSZTRIAI HOTELEK MAJD KÖZVETLEN ÖNNÉL FOGNAK JELENTKEZNI!

Önnek nem kell majd állandóan arra várnia, hogy mikor jelentkezik a közvetítői iroda Önnél, hogy egy Munkaadó felfigyelt Önre egy végeláthatatlan álláskeresői adatbázisból!

Ön nem a neten látott álláshirdetésekre jelentkezik, amikre több millióan pályáznak!

Az álláskeresés során az Ön pályáztatásához létrehozott e-mail címéről történik pályázati anyagának kiküldése az ausztriai hotelek részére, így azok majd közvetlen Önnek küldik válaszlevelüket és hívják telefonján, amit beleírt önéletrajzába! Önnek így közvetlen kapcsolata lesz az ausztriai hotelekkel!

Segítségünkkel majd az ausztriai hotelek, gasthausok, éttermek, pizzériák és kávézók fognak KÖZVETLENÜL Önnél jelentkezni szabad állásaikkal!

Pár példa arra, hogy hogyan is néz ki egy e-mail fiók amiben közvetlen az ausztriai hotelek írják majd Önnek is állásajánlataikat:

 1. Galgóczi Attila szerződéses levelei a munkaadókkal a 2013 nyári és 2013-14-es téli szezonra augusztus7-szeptember 8 között
 2. Galgóczi Attila 18 álláslehetősége a 2013-14-es téli szezonra augusztus7-szeptember 9 között
 3. Galgóczi Attila 17 nyári álláslehetősége augusztus7-szeptember 9 között
 4. Tímár Noémi és János 2013 júni 15-júni 19 között 35 db állás a 2013-14-es téli szezonra
 5. Tímár Noémi és János 2013 júni 15-júni 19 között 62 db állás
 6. Tímár Zsófi és László 2013 május 25-júni 24 között 33 db állás a 2013-14-es téli szezonra
 7. Tímár Zsófi és László 2013 május 25-júni 24 között 73 db állás
 8. Kovács Balázs 2012-es nyári álláskeresése június 19-22 között 33 álláslehetőséggel-ebből 13 már a 2012-13-as téli szezonra
 9. Orsós Szilvia (felszolgáló lány) és Édesanyja Erzsébet (szobalány) 2012-es nyári álláskeresésük május 25-június 2 között
 10. Györék Melinda 3 óra alatt beérkező 10 db álláslehetősége 2012. január 09-én…
 11. Tóth Gergő, mosogató 2011.november 30-december 3 között (4 nap alatt!!!) 20 db álláslehetősége a 2011-12-es téli szezonra
 12. Szöke Dániel, kisegítő felszolgáló-mosogató e-mail fiók képe 2011.07.18-21 között 50 db állásajánlattal még a 2011-es a nyári szezonra
 13. Szöke Dániel, kisegítő felszolgáló-mosogató e-mail fiók képe 2011.07.18-21 között 39 db állásajánlattal már a 2011/12-es a téli szezonra
 14. Gelencsér Szabolcs, mosogató e-mail fiók képe 2011.07.13-15 között 17 db állásajánlattal még a 2011-es a nyári szezonra
 15. Gelencsér Szabolcs, mosogató e-mail fiók képe 2011.07.13-15 között 22 db állásajánlattal már a 2011/12-es téli szezonra
 16. Gelencsér Szabolcs, mosogató e-mail fiók képe 2011.07.13-15 között 338 db ausztriai hotel válaszlevelével

Amit nyer a CV Prof Online Karrier Irodával:

 • Profi e-mail írás Német nyelven
 • Profi, személyre szabott bemutatkozó levél írás
 • Profi önéletrajzírás Német nyelven
 • Ingyenes, teljes körű szaktanácsadás az ausztriai munkavállaláshoz!
 • Ingyenes folyamatos kapcsolattartás és segítségnyújtás 15 évnyi ausztriai munkatapasztalattal, az álláskeresés első lépéseitől a munkába állás után is!
 • Nem kell saját költségén keresgélnie a munkák után, vagy felhívni egy álláshirdetést!
 • Nem kell arra várnia, hogy mikor jelentkezik a közvetítő iroda!
 • Az ausztriai hotelek keresik fel Önt!
 • Direkt kapcsolata van az ausztriai hotelekkel!
 • Közvetlen saját e-mail címére írnak és hívják fel az önéletrajzában megadott telefonszámon!
 • 300-1000 beérkező válaszlevélre kell számítania egy alap szolgáltatás (pályázati anyag küldés 5.000 email címre küldés) során!
 • Ön válaszol a levelekre és a telefonokra!
 • Ön kommunikál, választ és dönt!
 • Bármiben számíthat ránk ami az ausztriai álláskereséssel vagy a munkavégzéssel kapcsolatos! Legyen az az álláskeresés kezdeti lépései vagy már a sikeres munkába állás során felmerülő kérdés!

További részleteket cégünkről az Adatvédelem és Impresszum menüpontban olvashat.

Top