CV PROF… AHOL AZ AUSZTRIAI HOTELEK KERESIK FEL ÁLLÁSAIKKAL AZ ÁLLÁSKERESŐKET!

Cégadatok

A cvprof.hu weboldalának üzemeltetője és tulajdonosa a Hotel & Gastro Career s.r.o. (Cg.: 50946773, adószám: SK2120546032, Székhely: SK 929 01 Dunajska Streda, Jilemnického 264/18.

Tevékenységeink a mai kor adta lehetőségeit kihasználva és az általunk kifejlesztett technológiáknak köszönhetően teljes mértékben online jellegűek, így ügyfélszolgálati irodát nem tartunk fent.

Szerződési feltételek

Szerződési feltételek az adott szolgáltatás megrendelő űrlapja során Megrendelő részére hozzáférhető, azonnal elolvasható.

Megrendelést és a szerződési feltételeket Megrendelő saját akaratából teszi meg és fogadja el, azok tartalmát figyelmesen átolvasta és tudomásul vette azok rá vonatkozó tartalmát.

Szerződési feltételekben foglaltak szerint Szolgáltató vállalja az ott rávonatkozó feltételeket amiket jövőben Megrendelő részére maradéktalanul teljesít.

Hírlevél feliratkozás és adatkezelés

www.cvprof.hu oldalán elhelyezett hírlevél feliratkozási lehetőséget Feliratkozó saját döntése alapján veszi igénybe, adja meg nevét és e-mail címét.

A megadott adatokat CV Prof 3. fél részére nem adja ki! Feliratkozó a feliratkozás során hozzájárul, hogy a jövőben CV Prof hírleveleket küldjön részére a megadott e-mail címre. Ezekben a levelekben CV Prof biztosítja a leiratkozás lehetőségét a Feliratkozó részére! Adatkezelési nyílvántartási számunk: NAIH-86515/2015

Szerzői jogok

A cvprof.hu domain név alatt működő weboldal a Hotel & Gastro Career s.r.o., mint Tulajdonos szellemi terméke. A honlap szerzői jogi oltalom alatt áll, amire az 1999.évi LXXVI. tv. rendelkezései vonatkoznak. A 16. § (1) A szerzői jogi védelem alapján a szerzőnek kizárólagos joga van a mű egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. A weboldal logó valamint további képi elemei Tulajdonos védjegyoltalma alatt állnak. A weboldalon található ötletbeli szolgáltatások neve, működési elve, szerződési feltételek is mint egyedi jelleggel bíró alkotások Tulajdonos szerzői jogi védelme alatt állnak. A weboldal tartalmának másolása, változatlan vagy részben azonos, hasonlatos tartalmú szöveges és képi elemeinek további használata bármilyen egyéb felhasználása Tulajdonos engedélye nélkül tilos és díjköteles. Amennyiben a weboldal tartalmát harmadik személyek által tett publikáció során bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, 700€ összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A másolással, terjesztéssel kapcsolatos bárminemű jogosulatlan használatával a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. www.cvprof.hu © 2010-2017. A bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely mint közokirat azonnal érvényesíthető és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk!

A www.cvprof.hu weboldalon elérhető információk nem minősülnek ajánlattételnek vagy arra történő felhívásnak. Az információ fő célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a CV Prof online karrier iroda valós létéről, tevékenységeiről, és szolgáltatásairól, amelyeket saját akarata alapján, döntése után megrendelésével vehet igénybe.

Weboldalunk jogi képviselője a Herczeg & Gyürky ügyvédi iroda, akik folyamatosan képviselik cégünket, ellenőrzik és karbantartják szerződési feltételeinket, és fellépnek a jogtalan felhasználókkal szemben.

 

 

 

 

 

 

Top