AUSZTRIAI SIKERES ÁLLÁSKERESÉS

Az ausztriai álláskeresés egyáltalán nem olyan nehéz ha az ember megfelelő tudással rendelkezik! De ha nem, akkor óriási károkat tehet maga ellen!

Minden Álláskereső azt gondolja, hogy jó az amit csinál! Sajnos ezt sem jól gondolják és súlyos károkat okoznak maguknak, úgy, hogy nem is tudnak róla, mert a Munkaadók nem szólnak nekik! Így a sikeres álláskeresés is elmarad!

A CV Prof Online Karrier Iroda viszont mindenre felkészíti és segíti a magyar Álláskeresőket!

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ A SIKERES ÁLLÁSKERESŐT?

Fontos a motiváció, hogy miért is akar Ön a Munkáltatónál dolgozni! A szakmailag motivált Munkavállaló a legsikeresebb! Győzze meg a Munkáltatót, röviden és velősen, hogy miért Önre van szüksége, hogy kölcsönösen miért előnyös ez Önöknek!

Készüljön fel, azaz informálódjon a munkaadóról, leendő munkahelyéről tudjon meg a lehető legtöbbet, hogy ne érjék Önt váratlan kérdések az állásinterjún!

Figyeljen a részletekre! Olvasson mindent figyelmesen végig! Tudja pontosan, hogy kit és miért is keres fel!

Ha valakitől csak úgy kapott egy telefonszámot mert ő látott egy hirdetést amiből kiírta azt, járjon a végére, hogy mi volt az a hirdetés pontosan! Ha a hirdetésben látott honlapot, mindenképpen nézze meg azt ha már úgyis a gép előtt ül, mert szinte ingyen van a telefonhoz képest! Ezzel is csökkentheti költségeit, telefonszámláját!

Mielőtt telefonál a munkaadónak, készüljön fel a beszélgetésre, legyen udvarias és szólítsa meg a őt személyesen, nemének és/vagy beosztásának megfelelően!

Ha e-mailt küld a szöveges részben mindig írja meg levele célját! Üres, szöveges tartalom nélkül, csak mellékleti tartalommal sose küldjön e-mailt!!! Legyen udvarias, tartsa be az Etikettet és magázódjon!

NE FELEJTSE EL! ÖN AKAR VALAMIT!

ÖNMAGÁT ELADNI, HOGY ÁLLÁSA LEGYEN!!!

HOGYAN GONDOLKODIK A MUNKAADÓ?

1. Megéri a pályázó a pénzét?
2. Mi hasznom lesz abból, ha ezt a személyt felveszem?

NE FELEDJE! NAGY A MUNKANÉLKÜLISÉG!

A munkáltatónál rengeteg pályázat várakozik az Ön konkurenciáitól beküldve! Tehát nem Ön az egyetlen Álláskereső!

Készüljön fel, és legyen más már a pályázás során mint a többiek!

MIVEL ÉS HOGYAN TESZ MAGA ELLEN AZ ÁLLÁSKERESŐ AKARATLANUL?!

Az álláskeresés egyáltalán nem olyan nehéz ha az ember megfelelő tudással rendelkezik! De ha nem, akkor óriási károkat tehet maga ellen!

A figyelmetlenül átolvasott, csak átfutott álláshirdetésekre való jelentkezés, telefonhívás vagy e-mail küldés a legnagyobb hiba az álláskeresés során!

Sokan csak a hirdetések egy részét és a telefonszámot olvassák el! Sajnos az igazi információkat az állásról vagy a munkaadóról tartalmazó részt nem olvassák el figyelmesen!

Ezeknek csak sok rossz álláskeresői élmény, rossz benyomás a munkaadó felé, és kidobott telefonszámla lesz az eredménye!

PÁLYÁZATI ANYAG, ÖNÉLETRAJZ.

A nem megfelelő tudással elkészített bemutatkozó anyag, önéletrajz nem kerül el a megfelelő kezekbe, sőt a munkaadók, HR-esek bele sem olvasnak, mert az, az első pillantásból nem kelti fel figyelmüket!

A legfontosabb a megfelelő külső és belső formai tartalom és a nyelvtani helyesség!

Helyesírási hibáktól hemzsegő önéletrajzzal senki sem számíthat nagy sikerre.

A kézzel írott folytonos, levélszerű önéletrajz már a múlté!

Szükséges a megfelelő számítógépes forma, a megfelelő betűtípus nagyságának és színvilágának használata szükség esetén szövegkiemelés, vastagosítás, felépítés azaz kronológia.

Ha egyedül nem megy, akkor szánjon rá időt és vegye igénybe szakembereink tudását!

Top