Ausztriai munka szobalány, konyhai kisegítő, mosogató álláskeresés–Pécsi Andrea és Gombár Attila beszámolója

 

 

 

 

 

 

Tárgy: Véleményünk a CV Prof szolgáltatásairól
Dátum: Fri, 17 Jul 2015 15:12:23 +0200
Feladó: Andrea Pecsi <andrea.pecsi89(kukac)gmail.com>
Címzett: CV Prof Online Karrier Iroda <ausztriaimunka@cvprof.hu>

 

Kedves álláskeresők!

Szeretnénk megosztani veletek immáron másodszorra sikeresen megpályázott ausztriai munka keresésünket.

Párommal, Andreával hosszú ideig Angliában éltünk, de úgy gondoltuk valami újra szeretnénk belevágni, és közelebb kerülni a kis hazánkhoz.

Tavaly Szeptemberben ráakadtunk a CV Profra, és a sok beszámolót olvasva úgy döntöttünk a segítségüket kérjük ebben. Fel is vettük a kapcsolatot Sándorral, aki készségesen állt rendelkezésünkre. Elmondta a lehetőségeket, mivel nem tanultunk németet ezert szükségünk volt a Skype-os nyelvi felkészítő tanfolyamra.

Ezután december 12. én elindult a pályázásunk, közel 500 levelet kaptunk, és a 3. napon egy szerződést a teli szezonra ami április 12. ig tartott.

A kellemes tapasztalatokból kiindulva úgy döntöttünk újra megkeressük Sándort a nyári szezonra.

A pályázásunk Július 6. án vette kezdetet, 635 levelet kaptunk, ebből 10 közös ajánlatot, Andi 18 db lehetőséget , én pedig 4-et. Nehéz volt dönteni a sok közül, de végül meghoztuk a nekünk legjobbnak ígérkezőt, és most Július 19. én utaztunk Königsleiten-be egy 3 csillagos szállodába, ahova télre is varnak minket.

Aki szeretne Ausztriában munkát vállalni, és nem riad meg az új kihívásoktól, bizalommal keresse meg Sándort és csapatat, biztosra veheti, hogy sikerülni fog kijutnia.

Megértésüket köszönjük az inkognitóban maradás miatt.
Gombár Attila és Pécsi Andrea

Top