fbpx

Ausztriai munka szobalány,konyhai kisegítő,mosogató álláskeresés–Nagy Mónika és Kovács István beszámolója

Ausztriai munka szobalány,konyhai kisegítő,mosogató álláskeresés–Nagy Mónika és Kovács István beszámolója

 

 

 

 

 

 

Tárgy: Szezon végi közös álláskeresésünk
Dátum: Sat, 4 Mar 2017 20:41:31 +0100
Feladó: Monika Nagy <monikaundistvan(kukac)gmail.com>
Címzett: CV Prof Online Karrier Iroda <info(kukac)cvprof.hu>

 

Kedves Csoporttársak!

3. pályáztatásunkról szeretnék Nektek beszámolni. Ezúttal is nehezített pályán indultunk, mert kisegítő pozíciókban pályáztunk párban úgy, hogy a szezon java már lement. Ennek ellenére több pozitív választ is kaptunk még erre a szezonra és szép számmal a következőre is.

Február 28-án indult a pályáztatás és még mindig kapunk leveleket. Éves állással is megkerestek minket. Mindezek alapján azt mondjuk, hogy nincs túl késő vagy túl korán, szezontól függetlenül bármilyen időpontban lehetséges munkába állni.

Akár mikor is születik meg az elhatározás, csak meg kell tenni az első lépést, a kapcsolatfelvételt és onnan már megy minden gördülékenyen. Ha kérdés, elbizonytalanodás merül fel, Temesvári Úr ott van a háttérben és készségesen  segít. Mindenkit csak biztatni tudunk, mi sem gondoltuk volna másfél évvel ezelőtt, hogy tényleg külföldön fogunk dolgozni.

A nyelvtudás fontosságára viszont másokhoz hasonlóan mi is ráerősítenénk. Sok munkáltató keresett telefonon vagy pedig telefonos interjúra kért minket. Az igaz, hogy van olyan munkáltató is, aki megelégszik pár levélváltással, de ez a munkavégzés során úgyis megbosszulja magát, amikor ott helyben derül ki, hogy nem értjük az utasításokat.

A lényeg, hogy aki elhatározta már magát, az vágjon bele, jó szívvel ajánljuk a CV prof-ot! Sok sikert kívánunk mindenkinek és kitartást a már kint dolgozóknak!

Üdvözlettel: Mónika és István

Top