fbpx

Ausztriai munka szobalány–Iván Anett beszámolója

Ausztriai munka szobalány–Iván Anett beszámolója

 

 

 

 

 

 

Tárgy: CV Prof vélemény beszámoló
Dátum: Fri, 10 Mar 2017 13:12:29 +0100
Feladó: Anett Ivan <anett.ivan(kukac)gmail.com>
Címzett: CV Prof Online Karrier Iroda <info(kukac)cvprof.hu>

 

Kedves Csoporttársak!

Szeretnék nektek beszámolni az elmúlt két nap eseményeiről. A Cv-prof csapatával a német nyelvtanfolyamon ismerkedtem meg. Régóta nézegettem a honlapot, mielőtt jelentkeztem a szakmai nyelvtanfolyamukra. Olvasgattam a véleményeket és az órai beszámolókat, valamint már a sikeres pályázók írásait is. Végül eldöntöttem, hogy belevágok. Miután a nyelvi órák hasznosnak bizonyultak, jelentkeztem Sándornál a pályáztatásra is. Majd a megbeszéltek alapján március 8-án reggel 8:00 órakor került sor a pályáztatásra. 8:30-kor már jött is az első telefonhívás, és addigra már rengeteg levelem is érkezett. Alig győztem olvasni azokat. Közben pedig a telefonhívások is szép számmal jöttek. Kb. 14:00 órára már azt sem tudtam, hogy hol áll a fejem, a levelek pedig csak jöttek és jöttek, és egyfolytában csöngött a telefonom. A még tartó téli szezonra és a nyári szezonra egyaránt érkeztek ajánlatok.

Mivel első külföldi munkahelyemet kerestem, ezért nagyon bizonytalan voltam és sok kérdés felmerült bennem. Ezért aznap többször is kerestem Sándort, aki türelemmel, kedvesen és bátorítva válaszolta meg a kérdéseimet, és segítette tanácsaival a döntésemet.

Délután fél 5-re született meg bennem a döntés, hogy melyik ajánlatot válasszam. A mai napra sikerült lebeszélni a hotellel a részleteket, de még a többi ajánlatra is válaszolok, hiszen azóta is érkeznek a levelek és a hívások.

Március 12-én, vasárnap indulok Ausztriába és hétfőn állok munkába.

Szívből ajánlom a szakmai nyelvtanfolyamot, ahol a tanárnők is nagyon kedvesek, türelmesek, és segítőkészek. Sok hasznos információval és tudással gazdagodtam a nyelvi órákon. Illetve Temesvári Sándort és csapatát is csak ajánlani tudom, akik szintén segítettek szakmai tudásukkal a pályáztatásom során.

Ezúton is szeretném megköszönni Sándornak és csapatának a sok segítséget, biztatást, és a végtelen türelmét.

Üdvözlettel: Anett

Top