AUSZTRIAI VAGY SVÁJCI HOTELMUNKÁT KERES?

KÉSZEN ÁLL AKÁR 2-3 NAPON BELÜL IS KEZDENI?
Ausztria és Svájc egész területén már 2009 óta segítünk az álláskeresésben kisebb-nagyobb hotelekben, szállodákban, gasthausokba, hüttékben, egyedüli vagy páros álláskeresőknek is, akár házi kedvencükkel együtt!

10 ÉVES SZÜLETÉSNAPI AKCIÓK A CV PROF-NÁL!

KORLÁTLAN PÁLYÁZTATÁSI LEHETŐSÉG!
Szakács, pincér, szobalány, takarító, mosogató, konyhai kisegítő, házmester, masszőr, kozmetikus munkalehetőségek elérése ingyenes szállás és ellátással!

Sorozatos sikertelen álláskeresés és csalódások érték már?

Nehezen sikerül az ausztriai álláskeresés? Sok cégtől, ismerőstől kapott már jól hangzó ígéreteket, de nem teljesültek? Senkihez sem tudott fordulni mikor bajba került az ausztriai munka során? Ne feledjeHa már a CV Prof ügyfele lesz, BÁRMIKOR számíthat segítségünkre ha bajba kerülne!

2009 óta már több mint 2000 sikeresen elhelyezkedett 18 és 66 év közötti egyedüli és páros Álláskeresővel büszkélkedhetünk, akiknek több esetben 1-2 cicával, kiskutyákkal, kis nyuszival, sünivel napok alatt is sikerült munkába állniuk!

📣Legyen Ön a következő a CV Prof 10 éves működése során kialakult több mint 2000 főt számláló sikeres álláskeresői és egymást segítő “kis családjának”!

👍Várjuk Önt is az elmúlt 10 évben már széles álláskeresői körben megismert profi ausztriai álláskeresés megoldásával a CV Prof csapatával!
👍Biztonság, gyorsaság, profizmus! 👍Merjen nagyot álmodni! Válasszon kedvezményt és biztosítsa be akár KORLÁTLAN ausztriai vagy svájci álláskeresését akár 2022 év végégig!

Amiben Önnek is tudunk segíteni ha 18 és 66 év között van:

✔️munkába állás akár 2-3 napon belül!
✔️1-2 szezonos vagy éves ausztriai állások a hotel és vendéglátásban!
✔️10 éve folyamatosan szűrt és minősített ausztriai munkahelyek!
✔️ingyenes szállás és étkezés!
✔️kedvezményes szabadidős lehetőségek!
✔️egyedül, párban, házi kedvenceddel is!
✔️kezdő vagy alap német nyelvtudással való munkába állás!
✔️profi segítségnyújtás összesen közel 30 évnyi ausztriai és németországi munka és 10 évnyi álláskeresői pályáztatói tapasztalattal!
✔️24 órás elérhetőség ha bajban van! Hétvégén és ünnepek alatt is!

10 ÉVES SZÜLETÉSNAPI AKCIÓK A CV PROF-NÁL!

JELENTKEZÉS - REGISZTRÁCIÓ
Top