fbpx

Ausztriai álláskeresés koronavírus alatt. Lajos és barátnője élményei

Az elmúlt 11 évben a CV Prof sok mindenben üttörő az ausztriai álláskeresés tekintetében. Nem csoda, hogy mások is próbálnak a nyomunkba lépni. A krízis alatt ezek az irodák viszont teljesen csöndben vannak. Valószínűleg most is ránk várnak, mert velük szemben a CV Prof-nál most sincs leállás! A CV Prof-nál a koronavírus krízise alatt ráadásul már a húsvéti ünnepek óta nagyon fontos álláskeresési információkkal rendelkezünk!

A koronavírus krízise alatt Facebook és weboldalunkon folyamatosan olvashatja első kézből érkező híreinket amelyek az ausztriai hotel és vendéglátóiparban való elhelyzekedéssel kapcsolatosak.

Híreink ellenére persze sokan pesszimistaként tekintenek a nyári szezonra, azt gyakorlatilag kitörölve terveik közül. Rosszul teszik!

Rengeteg e-mailt, Messenger üzenetet és telefonhívást kapunk korábbi ügyfeleinktől és ismeretlenektől, akik korábban dolgoztak már Ausztriában, de most bizonytalanok a jövőt illetően.

Mi őket és mindenkit május/júniusi munkába állásokkal bíztatatunk már március közepe óta, mert napi szintű nagyon fontos információk vannak a birtokunkban! Mint például Lajos és barátnője ausztriai nyári álláskeresésének tapasztalatai!

A koronavírus alatt ráadásul húsvét vasárnap nagy sikerrel folytattuk az ausztriai nyári álláskeresést!


Lajos és barátnője (ingonitójukat kérték) álláskeresőink döntése alapján 2020.04.12-én, húsvét vasárnap indítottuk el ausztriai álláskeresésésük pályáztatását 11 éve sikeresen működő rendszerünkkel.

Az elmúlt 2 napban 04.14. reggel 09:50-ig összesen 11 páros állásajánlatot kaptak az ausztriai hotelektől, amelyek 16:24-ig 15 állásra bővültek!

Lajos és barátnője szavaival élve: “Rendben, kösszönjük! Elakadunk valaminél biztos téged keressünk! :) ezért is döntünk mindig melletted!” Ez mindent elmond a CV Prof már 11 éve széles álláskeresői kőrben ismert pályáztatási profizmusáról.

Lajos és barátnője ausztriai álláskeresése 2020.04.14.-ig az alábbi fotókon részletesen megtekinthető. 2 nap alatt 15 páros állást kaptak a 2020-as nyári szezonra!

Görgessen lejjebb és tekintse meg Lajos és barátnője álláskeresését 7 képben dokumentálva!

Ne maradjon le az ausztriai nyári szezonról! Jelentkezzen most!


Cégünk a Rollingpin üzletvezetőjétől kapott válaszában is megerősít minket az eddigiekben, miszerint: “… ich bin mir sicher, dass gerade in der Gastronomie ab Mitte/Ende April wieder massiv gesucht werden wird, wenn die Lokale ab Mitte Mai wieder aufsperren dürfen!”

A pályáztatásokat álláskeresőink megerősítései alapján még húsvét vasárnap, hétfőn és azután is folytatjuk!

Szabad pályáztatási helyeink május végéig korlátozottak! Ha nem akar az utolsó pillanatban kapkodni és lemaradni az ausztriai nyári szezonról, akkor jelentkezzen még ma!

Üdvözlettel a CV Prof csapata:


CV Prof… 2009 óta az ausztriai, németországi és svájci hotelmunkák specialistája.

Lajos és barátnője ausztriai álláskeresése húsvét vasárnap és 04.14. között-1
Lajos és barátnője ausztriai álláskeresése húsvét vasárnap és 04.14. között-2
Lajos és barátnője ausztriai álláskeresése húsvét vasárnap és 04.14. között-3
Lajos és barátnője ausztriai álláskeresése húsvét vasárnap és 04.14. között-4
Lajos és barátnője ausztriai álláskeresése húsvét vasárnap és 04.14. között-5
Lajos és barátnője ausztriai álláskeresése húsvét vasárnap és 04.14. között-6
Lajos és barátnője ausztriai álláskeresése húsvét vasárnap és 04.14. között-7
Top