fbpx

Ausztriai álláskeresés koronavírus alatt. Gáli Dávid élményei

Az elmúlt 11 évben a CV Prof sok mindenben üttörő az ausztriai álláskeresés tekintetében. Nem csoda, hogy mások is próbálnak a nyomunkba lépni. A krízis alatt ezek az irodák viszont teljesen csöndben vannak. Valószínűleg most is ránk várnak, mert velük szemben a CV Prof-nál most sincs leállás! A CV Prof-nál a koronavírus krízise alatt ráadásul már a húsvéti ünnepek óta nagyon fontos álláskeresési információkkal rendelkezünk!

A koronavírus krízise alatt Facebook és weboldalunkon folyamatosan olvashatja első kézből érkező híreinket amelyek az ausztriai hotel és vendéglátóiparban való elhelyzekedéssel kapcsolatosak.

Híreink ellenére persze sokan pesszimistaként tekintenek a nyári szezonra, azt gyakorlatilag kitörölve terveik közül. Rosszul teszik!

Rengeteg e-mailt, Messenger üzenetet és telefonhívást kapunk korábbi ügyfeleinktől és ismeretlenektől, akik korábban dolgoztak már Ausztriában, de most bizonytalanok a jövőt illetően.

Mi őket és mindenkit május/júniusi munkába állásokkal bíztatatunk már március közepe óta, mert napi szintű nagyon fontos információk vannak a birtokunkban! Mint például Gáli Dávid ausztriai nyári álláskeresésének tapasztalatai!

A koronavírus alatt ráadásul húsvét nagyszombaton kezdtük meg nagy sikerrel az ausztriai nyári álláskeresést!


Gáli Dávid álláskeresőnk döntése alapján 2020.04.11-én, húsvét nagyszombaton elindítottuk ausztriai álláskeresésének pályáztatását 11 éve sikeresen működő rendszerünkkel.

Dávid első álláskeresési napján összesen 545 válaszlevelet kapott az ausztriai hotelektől! Ezek nagy része a krízis miatt automata válasz, DE! déli 12 óráig 14 és a nap végére 31!!! komoly szándékú munkaadói válaszlevelet is kapott állásajánlatokkal, amelyek közül a nyári szezonra május és júniusi kezdésekkel vannak ajánlatai! A nyári lehetőségei mellett kapott már a téli szezonra is állásajánlatot és van éves lehetősége is!

Dávid húsvét nagyszombaton kapott állásajánlataira 15 munkaadóval indított levelezéseket és többekkel már 3-4 levelet is váltott!
Dávid szavaival élve: “koronavírus,ünnep és még így is. és ennél még jobb lesz az fix” Ez mindent elmond a CV Prof már 11 éve széles álláskeresői kőrben ismert pályáztatási profizmusáról.

Dávid ausztriai álláskeresése 2020.04.14.-ig az alábbi fotókon részletesen megtekinthető. 3 nap alatt 26 állást kapott a 2020-as nyári szezonra! Plusz a többi a téliek, stb… összesen 50 állásajánlattal keresték meg az ausztriai hotelek és vendéglátó egységek!

Görgessen lejjebb és tekintse meg Gáli Dávid álláskeresését 13 képben!

Ne maradjon le az 2020-as ausztriai nyári szezonról!


Cégünk a Rollingpin üzletvezetőjétől kapott válaszában is megerősít minket az eddigiekben, miszerint: “… ich bin mir sicher, dass gerade in der Gastronomie ab Mitte/Ende April wieder massiv gesucht werden wird, wenn die Lokale ab Mitte Mai wieder aufsperren dürfen!”

A pályáztatásokat álláskeresőink megerősítései alapján még húsvét vasárnap, hétfőn és azután is folytatjuk!

Szabad pályáztatási helyeink május végéig korlátozottak! Ha nem akar az utolsó pillanatban kapkodni és lemaradni az ausztriai nyári szezonról, akkor jelentkezzen még ma!

Üdvözlettel a CV Prof csapata:


CV Prof… 2009 óta az ausztriai, németországi és svájci hotelmunkák specialistája.

Gáli Dávid 2020 nagyszombati álláskeresés Skype levélváltás-1
Gáli Dávid 2020 nagyszombati álláskeresés Skype levélváltás-2
Gáli Dávid 2020 nagyszombati álláskeresés Skype levélváltás-3
Gáli Dávid 2020 nagyszombati és húsvét vasárnapi álláskeresés Skype levélváltás-4
Gáli Dávid 2020 nagyszombati és húsvét vasárnapi álláskeresés Skype levélváltás-5
Gáli Dávid 2020 nagyszombati és húsvét vasárnapi álláskeresés Skype levélváltás-6
Gáli Dávid 2020 nagyszombati és húsvét vasárnapi és hétfői álláskeresés Skype levélváltás-7
Gáli Dávid 2020 nagyszombati és húsvét vasárnapi és hétfői álláskeresés Skype levélváltás-6
Gáli Dávid 2020 nagyszombati és húsvét vasárnapi és hétfői álláskeresés Skype levélváltás-8
Gáli Dávid 2020 nagyszombati és húsvét vasárnapi és hétfői álláskeresés Skype levélváltás-9
Gáli Dávid 2020 nagyszombati és húsvét vasárnapi és hétfői álláskeresés Skype levélváltás-10
Gáli Dávid 26 nyári álláslehetőség húsvét naygszombat és április 14 között
Gáli Dávid 50 álláslehetőség húsvét naygszombat és április 14 között
Top